Sezona 2010/2011

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Pet lis 15, 2010 10:39 am

diridari napisao:dobro si reko tablica sve govori 11 utakmica prije kraja smo 3 ..a sto se tiče domaćih igrača da se na njih računa babina greda nebi ni imala nogometni klub...prošle godine je bilo 10/11 domaćih igrača u 1. postavi pa sta su napravili??

Pa "diridari" sa toliko pojačanja i prvoklasnim trenerom (stručnjakom ), šokadija je trebala imati prednost u bodovima barem "9" bodova , a ne biti na 3 mjestu.

"ŽALI BOŽE NOVACA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mracni

Sezona 2010/2011

PostPostao/la petarpan » Pet lis 15, 2010 8:47 pm

Prorok napisao:Prijatelji moji ovdje netko nezna dobro računati. Devet razlika bodovno na ovako mali broj odigranih utakmica u ovoj sezoni i k tome još utakmica manje mislim da je nemoguće za sada. Do kraja neznam.

Gospodine Vi ste u pravu.Sve što ste rekli do sada stoji, ali je samo jedna činjenica da sav uloženi trud i novac opravdava samo prvo mjesto.To prvo mjesto je bilo javno obećano ,a sada.Sada bi trebalo ispostaviti račun gospodinu financijeru ,tako da on i njegovi budući nasljednici znaju da to narod plaća.Bez obzira što je on legalno izabrani načelnik mora znati ,da narod kako ga bira tako bi trebao i da odlučuje. Mnogi će reći da sam idealista,radi prethodne rečenice,ne nisam samo sam za odgovornost za učinjeno.Da ima imalo morala i odgovornosti za sve što je učinio da sada, ne samo u nogometu nego i drugdije dao bi ostavku jer činjenica je da se izgubio kao magarac u magli.
petarpan

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Pet lis 15, 2010 10:52 pm

ma kakva pojačanja pa sta je tebi ima 2 igrača koja se plaćaju, a uopće ne stoji činjenica da nas v odi prvoklasni trener, koliko ja znam on je prvoklasni golman a to njegovo iskustvoo treba nama pomoć,nikad on nije vodio neki veliki klub da je "prvoklasni trener"
diridari

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mustafa » Sub lis 16, 2010 5:47 pm

Osnovni problem je u tome što se troše velike količine novca nizašta. Zar nije uopće sramota da ovoliko selo igra u tako jadnoj ligi sa devet klubova, Šokadija više troši novaca nego svih osam klubova zajedno i još k tome nije prva a i neće biti dok god ne budu sjedili u upravi ljudi koji vole tu Šokadiju i koji su spremni financijski i pomoći a ne samo uzimati.
Ova uprava je nesposobna za bilo što, oni uopće nemaju plan rada niti zacrtane ciljeve prema kojima bi trebalo ići.
Ako već nemaju ambicija biti prvi, zašto nisu uložili novac u daljnju modernizaciju i uređenje terena, ograda i šta ja znam šta sve ne, nisu u stanju niti onu nadstrešnicu pokriti limom. Mi na tom igralištu imamo samo tu novu zgradu a sve ostalo je bože sačuvaj, nemamo ni poštene ograde, ono ruglo od blagajne na ulazu il nek oruše do kraja ili nek ga poprave, nisu u stanju pomoćni teren urediti koji ne bi nikad ni imali da nije bilo entuzijasta kao što su bili djed Višnja, Ivica Bankar, Mata Seljo, majstor Šalin i Ivšo, Furti i mali Višnja koji su dovodili i opijali radnike Kamen Ingrada da bi oni došli to ravnati sa svojim strojevima. I danas takvi ljudi ne valjaju za klub zato što ne slušaju gengijeve budalaštine i ne žele biti usko stranački ljudi, već znaju razmišljati i svojom glavom.
Tko može reći da Franjo Mišković Cego i Ivan Lučić Furti nemaju mjesta u upravi, pa ti su ljudi ostavili svoj život na onom igralištu i nikada nisu tražili niti jedne kune od tog kluba nego su mu čak i davali.
Dok ne budu ponovo takvi ljudi tamo neće biti ni rezultata ni uspjeha Šokadije.
mustafa

Sezona 2010/2011

PostPostao/la aha » Sub lis 16, 2010 6:15 pm

mracni je potpuno u pravu... :D
aha

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Sub lis 16, 2010 7:43 pm

Poštovani i vele cijenjeni "mustafa" jako dobar opis situacije u klubu, slažem se sa tobom samo mislim da u entuzijaste treba ubrojiti i sadašnjeg predsjednika kluba i načelnika općine, jer čini mi se da oni jedini imaju viziju za budućnost našeg kluba.

Ne mogu da ne spomenem tuču koja je ispala nakon jedne utakmice za vrijeme druženja uz dobru "trpezu" u kojoj je sudjelovao i načelnik ( "trijezan" ).

Tako se troše općinski novci !!!!!!!!!!!!!!!!

Zahvaljujem se g. "aha" na podršci !!!!!!
mracni

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Ned lis 17, 2010 1:19 pm

šokadija će imat pravu upravu kad bude kupila perje po selu da moze platit igrače!!! :D
diridari

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Ned lis 17, 2010 3:30 pm

Prorok napisao:Svaka medalja ima dvije strane lice i naličje... Niti je sve crno ali niti bijelo.

Većina nas mislimo da smo u pravu kada stavljamo kritike, ali je dobro poznato da ima i daltonista koji vide samo u crno-bjelom.
S toga me i ne čudi ovakav komentar.
Pomaganje jest ljudska obveza ali kome i zašto, jer ima ljudi koji su radili i u uvjetima kada nije bilo novaca u kesi, prihvaćali se odgovornosti i radili vrlo vrijedno kako bi održali klub.
Sada takvi pošteni i vrijedni nisu dobrodošli jer će vidjeti kako se kesa troši.

Što se tiče kupljenja perja kako kaže diridari, možda on i ne zna da se nekada davno po selu skupljalo za klub; ( novac,kukuruz, žito i dr.) za funkcioniranje i rad, a isto tako pravila se zabava "Plava noć" da se namaknu sredstva. Nitko nije dobio novac na lijepe oči , a sada kada je kesa puna svatko može voditi klub.
mracni

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sport