Sezona 2010/2011

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Uto lis 12, 2010 9:31 pm

??????
diridari

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Uto lis 12, 2010 9:40 pm

Nije mi jasno zašto petarpan,xyxy, i mustafa ne podnose ovu upravu ja se nesjećam da je ikada i jedan klub završio jednu ligu bez ijednog izgubljenog boda..tako nemora ni Šokadija, dalje isto tako zasto ste se okomili na milsa čovijek je u ovoj a i u 1 ligi sigurno najboli golman uz to ne uzima novac za svoje igranje nego kao trener limača i pionira što jee sasvim normalno i uredu.. i po pitanju trenera " sta je dinamov trener napravio u mjesec dana sa dinamom tako kažeš" navijam za dinamo ali sam objektivan tako "velikom treneru sa takom ekipom se nesmije dogoditi poraz u grčkoj" isto je tako i ivanković posložio ekipu i dobio u ajaxu 3-2 ali to je bila samo jedna utkmica zato ne vrijedi suditi po jednoj dobro odigranoj utakmici
diridari

Sezona 2010/2011

PostPostao/la xyxy » Sri lis 13, 2010 8:00 am

diridari

ne znam gdje si u mojim postovima iščitao mržnju, čak naprotiv, ja itekako uvažavam onoga tko se uhvati u koštac vodstva nogometnog kluba jer ponešto znam o tome, a onaj spomen Milsa i Marasa je više bila duhovita opaska zbog nemoći da predložim nešto pametnije i učinkovitije
xyxy

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Čet lis 14, 2010 7:34 pm

diridari napisao:Nije mi jasno zašto petarpan,xyxy, i mustafa ne podnose ovu upravu

E moj "diridari" pa valjda ljudi znaju da je stara uprava kluba smjenjena, a ta nova uprava postavljena na isti način kao što je "MILOŠEVIĆ" smjenjivao i postavljao ljude u autonomnim pokrajinama ( Kosovu i Vojvodini ). Tako je i naš načelnik Josip Krnić postupio u slučaju NK "Šokadija" Babina Greda.

Sport bi trebao biti neovisan o politici poštovana i draga gospodo moji Babogredci !!!!!!
mracni

Sezona 2010/2011

PostPostao/la xyxy » Čet lis 14, 2010 9:10 pm

mracni napisao:Sport bi trebao biti neovisan o politici poštovana i draga gospodo moji Babogredci !!!!!!

Nema džabe ni u stare babe. Idealno društvo ne postoji. Tako je i u sportu. Vlast (Gengi) kao najveći sponzor ima pravo i obavezu (kao javna institucija) učestvovati u nekim politikama i odlukama Šokadije. Ali naravno, to ga ne amnestira od gluposti i možebitnih ostalih štetnih i iritirajućih postupaka.
xyxy

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Pet lis 15, 2010 8:49 am

Napisao je xyxy ;Vlast (Gengi) kao najveći sponzor ima pravo i obavezu (kao javna institucija) učestvovati u nekim politikama i odlukama Šokadije.
Zna se tko je najveći sponzor kluba, sramotno je da taj isti Gengi radi ono što je spočitavao Prkecu. Samo što je za vrijeme Prkeca izbor Uprave Šokadije išao po propisima, a Gengi je to napravio nelegalno i van propisa. ( Svaka Udruga ima svoj "STATUT" ) pa se po statutu smjenjuju i postavljaju "ČLANOVI UPRAVE".

U sportu svatko tko se takmiči teži ka onom najbitnijem, ato je "prvo mjesto" naša sadašnja uprava kluba se bori za bogatu trpezu, da se što više članova i simpatizera SDP-a skupi i uz druženje džabe najede.
Zadnja izmjena: mracni; Pet lis 15, 2010 9:10 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog:
mracni

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Pet lis 15, 2010 9:10 am

u potpunosti se slažem sa činjenicom da svaka udruga ima svoj statut..kao i ova do smjene uprave je došlo nakon sukijevog odbijanja da pokaže financijsko izviješće od proššle sezone..a prema statutu tu automatski dolazi do mjenjanja uprave, a što se tiče politike vjeruj mi da su to nebuloze sto vi pričate..jer da se "crveni" žele zabavljati vjeruj mi da nebi nijednog igrača doveli sa strane i plaćali ih kao i trenera, au u ostalom nisu svi sdp-ovci u klubu
diridari

Sezona 2010/2011

PostPostao/la mracni » Pet lis 15, 2010 9:16 am

Poštovani diridari Sukijev rad je isti kao i ovaj sada,jer i ova uprava kao i ona za vrijeme sukija nije ništa napravila za boljitak kluba. Samo nek lova stiže, a oni znaju kako će s njom raspolagati. "REZULTATA NEMA" Tablica govori sve.
A da ne kažem da isto nema ništa od priče: IGRAT ĆE SAMO DOMAĆI IGRAČI.
mracni

Sezona 2010/2011

PostPostao/la diridari » Pet lis 15, 2010 9:25 am

dobro si reko tablica sve govori 11 utakmica prije kraja smo 3 ..a sto se tiče domaćih igrača da se na njih računa babina greda nebi ni imala nogometni klub...prošle godine je bilo 10/11 domaćih igrača u 1. postavi pa sta su napravili??
diridari

Sljedeće

Vrati se na: Sport