Mile Kitić u Babinoj Gredi

PostPostao/la petarpan » Ned kol 22, 2010 5:45 pm

Gospodine bruka i sramota tako razmišljanje imaju samo ljudi koji nemaju identitet/xyxy/.Takvi ljudi su bruka i sramota našega roda jer ne znaju niti tko su niti što u biti su nitko i ništa.Ako je xyxy u stanju sve to odobravati, on je u stvari pogazio prvo sebe.Također je pogazio svoje roditelje i rodbinu kao i svoju naciju.Takvi ljudi su samo balast onog djela naroda koji je orijentiran kao zdrav i koji voli svoju domovinu.
petarpan

PostPostao/la xyxy » Ned kol 22, 2010 7:49 pm

ma kakva bruka, kakva sramota, lupaš gluposti

može se razgovarati o tome da li je to trebalo biti u školi, da li je trebao općinski vatromet uoči koncerta itd., a ako je nekog bruka, nek svoje grijehe opjeva na ispovidi...ja Mileta Kitića ne planiram staviti na svoj spisak za Veliku Ispovijed

vidio sam kako na koncert ulaze horde prekaljenih domaćih hdz-eovaca, jesu li i oni izgubili identitet ili je njima dovoljno sutradan ruku na srce i ćeraj dalje

ps
ja u životu nisam slušao cajke pa ni m. kitića, čak ni tamburaše
xyxy

PostPostao/la petarpan » Pon kol 23, 2010 1:00 pm

Gospodine xyxy ako je tome tako i ako ste vi takav kao što se predstavljate u odgovoru onda u vašem poimanju stvari nešto nije u redu. Kako možete odobravati nešto što sami na ,,konzumirate,,.Ikakve veze imaju,,hdz-ovci,, kad znamo za pojedince da bi vragu dušu prodali.Za takve znamo kakav pedigre imaju. Pravi i stvarni HDZ-ovci i branitelji to sigurno ne podržavaju kao i svi građani koji pošteno razmišljaju.Slažem se s vama da bi se dalo razgovarati da li je to trebalo biti baš u školskom dvorištu. Ali kad znamo koji su crkveni pjevači u to uključeni ne čudi me.S vašim člankom malo sam promijenio mišljenje o vama, iako ne do kraja. Ovim putem vam se ispričavam na eventualnim uvredama.Ali u vašem pisanju ima malo kozmopolitizma koji ja ne uvažavam jer pripadati cijelom svijetu imajući svoju naciju odričete se svojih korijena a to mogu samo ljudi koji su zaluđeni bivšom politikom.
petarpan

Prethodni

Vrati se na: Glazba