Računala-informatika-internet...

Sve što nije stalo u neke druge teme...

PostPostao/la mato čivić » Pet vel 06, 2009 9:38 pm

Koristim Spybot, Ad Aware i NOD32 licenciran ( 40 kn godiišnje/ prva registracija 80 kn). Uzeto prošle godine sa dečkima iz Gradišta koji su kupovali u paketu 80 licenci. Mogu se raspitati ako ima dovoljno zainteresiranih koji je minimalni broj licenci za ovakav popust.
mato čivić

PostPostao/la falcon.75 » Pet vel 06, 2009 11:47 pm

mato čivić napisao:Koristim Spybot, Ad Aware i NOD32 licenciran ( 40 kn godiišnje/ prva registracija 80 kn). Uzeto prošle godine sa dečkima iz Gradišta koji su kupovali u paketu 80 licenci. Mogu se raspitati ako ima dovoljno zainteresiranih koji je minimalni broj licenci za ovakav popust.

Svaka čast,mislim da sam o ovom čitao na Gradiškom forumu,oni su valjda dobili 50% popusta kao neprofitna udruga i još 50% na broj licenci!
Ja sam za,ionak trenutno koristim trial-još 12 dana,raspitaj se ako nije problem!!
falcon.75

PostPostao/la falcon.75 » Sub vel 07, 2009 2:47 am

FALKON 2 napisao:E da meni ovo još netko ima prevest o čem vi pričate jer ja kokad imam više sreće neg pameti sa kompom i internetom............Pun klinac podataka a ja ništ nekontam al valda budem naučijo kad pokupim kake "zvijeri"..........

Postavi pitanje,netko može pomoć!!
falcon.75

PostPostao/la falcon.75 » Sri vel 11, 2009 4:38 am

Nisam ga probao ali i ovdje ga hvale,malo manje već NOD-a ali ne iz razloga da nije dobar
već zato što je prenaporan,tj puno više RAM-a troši već NOD32,iako ljudi ga ne preporučuju
uzet samo AV već full tj KIS,ja mislim da su oba podjednako dobra,stvar je osobnog izbora,samo nikako
crack bilo čega,ja sam sa crackiranim nod32 moro radit formatiranj "c"!! :oops:
falcon.75

PostPostao/la mato čivić » Sri vel 11, 2009 4:55 pm

Raspitao sam se za NOD32 preko dečki iz Gradišta, dobio sam odgovor da će oni najvjerojatnije kod produženja licenci koje će ići u travnju uzimati novih 50 licenci za NOD32 pa kad to bude aktualno ovdje ću objaviti vjerojatno će biti mogućnost uzeti i nekoliko licenci za nas.
mato čivić

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 19, 2009 6:22 pm

Slika
Slika
falcon.75

PostPostao/la falcon.75 » Ned svi 10, 2009 1:30 am

toyotic napisao:koristim AVira i nisam imao nekih vecih uleta. Uglavnom se svodi na prepoznavanje virusa i direktno brisanje bez karantene. Jel netko od vas testirao Kaspersky? Ovdje ga dosta hvale i vecina servisera kaze da je najbolji ali nije besplatan pa ga dobar dio izbjegava.

evo malo o ruskalji-KAV 2009:

Sama instalacija je krajnje jednostavna te će vas na kraju samog procesa tražiti restart,a tada sljedi ono pravo,
sučelje KAV-a 2009 je odlično dizajnirano te je snalaženje po opcijama dovedeno do savršenstva!

Novi Kaspersky je pokazao da je broj jedan u pitanju antivirusne zaštite,algoritam detekcije je toliko snažan kao i najnaprednija heuristika koja je razvijenau ruskim laboratorijima,i sve to kako bi vama osigurala maksimalnu zaštitu i privatnost.
Sučelje ove inačice KAV-a je u potpunosti redizajnirano naspram ranijih verzija te sada nalikuje sučelju win-s viste sa raznim prozirnim efektima,tu su i nove veće ikone po kojima je snalaženje dovedeno
gotovo do savršenstva.

Tu je i manje opterećenje sustava,podrška za vistu,napredni i vrlo funkcionalni phishing filtri,te brzo skeniranje sustava koje će vaš sustav pročačkati doslovno za nekoliko minuta,s druge strane tu je i puni mod skeniranja koji će potrajati malo duže ali i puno kvalitetnije.

Ažuriranja najnovijih antivirusnih definicija protiču bez problema i prilično brzo a i veličina samih definicija je ugodna čak i za modemske korisnike.

Posebno je dojmljivo podešavanje postavki,tipa ako ste nešto uključili a niste sigurni šta bi to bilo postoji opcija Restore da bi sve vratili na zadane postavke,za svaku pojedinu stavku možete zasebno definirati nivo zaštite iako to i nije potrebno jer su zadane najoptimalnije vrijednosti.

ZAKLJUČAK
Uz vrhunski izvedeno sučelje i odlične detekcijske algoritme,uz osvježenje najnovijih antivirusnih definicija u intervalima od gotovo svakih sat vremena,Kaspersky Anti-Virus 2009 pruža vam sam vrh AV zaštite,najveća mana je ta što ga nakon trial perioda od 30 dana morate platiti ili izbrisati iz računala!!
falcon.75

PostPostao/la falcon.75 » Ned svi 10, 2009 1:31 am

Slika
Slika
falcon.75

Prethodni

Vrati se na: Ostalo