Postao/la falcon.75 » Čet vel 05, 2009 12:26 am
vidim da nikog ne zanima ili nitko nema problema al pošto nemam pametnijeg posla..možda nekom pomogne..
Vjerujem da većina forumaša ima instaliran neki crackirani antivirus-ko i ja što sam imo dok nisam na svojoj koži tj džepu osjetio da to baš nije pametna ideja,odeš kod nekog "majstora"platiš mu da ti instalira računalo,dobiješ OS,nešto programa i antivirus trial verziju koja traje cca 45 000 godina i "sigurno neće isteć" za nekih 150-200 kn.to je točno,ali je nažalost točno i to da takav program ne radi svoj posao ispravno duže od pola godine,ne radi automatic upload(ima al ne radi)a ako nekom padne na pamet da ga uploada ručno ESET(govorim o nod32)odmah prepozna crack pa više ne šalje niti definicije virusa,e onda najkvalitetniji antivirus postaje virus i propušta pun ku...gamadi a ti ni neznaš dok ti ne uruši sustav,pa opet ispočetka,kod majstora,formatiranje diska,novi OS,novi AV...i tak u nedogled,ja sam to prošao pa bih-ako smijem-dao jedan savjet-odite na službeni link ESETa- [eset]http//:nova.eset.com.hr[/eset],skinite za početak probnu verziju ORIGINAL nod32 pa sa njim skenirajte komp,i nemojte se uplašit!!
Licenca na godinu dana košta 228 kn+PDV-možda se čini puno al isplati se,uz to obrazovne institucie,neprofitne organizacije-udruge,redovni učenici,studenti imaju 50% popusta na licencu..
ili ak vam žao dat tih 270-280 kn onda je opet pametije skinut neki besplatni AV jer bar ima redovni upload i redovno skida nove definicije virusa,ako ga nemože uništit,bar te upozori pa znaš da treba nešto radit dok je vremena..
Zadnja izmjena:
falcon.75; Čet vel 05, 2009 9:57 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: