JEDNOSTAVNA ZARADA NA INTERNETU

Sve što nije stalo u neke druge teme...

JEDNOSTAVNA ZARADA NA INTERNETU

PostPostao/la Milankolor » Čet vel 24, 2011 1:33 pm

Najlaksa i najrealnija zarada!
Sjedite kuci surfajte i profitirajte!
Posjetite ovaj site i pocnite i Vi da zaradujete!

http://sigurnazaradananetu.webs.com/

Nitko ne podnosi velike i dugačke linkove, a Adf.ly je servis koji skraćuje bilo koji link ili internet adresu. Primjer, link na moju Facebook stranicu izgleda ovako:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000108224966

kada taj link smanjimo ili skratimo u Adf.ly izgledati će ovako:
http://adf.ly/aGc5

Sada kada netko klikne na ovaj skraćeni link, otvoriti će mu se stranica gdje će se na 5 sekundi prikazati reklama. Nakon 5 sekundi, u gornjem desnom dijelu pojaviti će se gumb SKIP AD, nakon ćega će posjetioc otići na moju Facebook stranicu, a ja ću tako zaraditi novac.

Adf.ly isplaćuje i do 4.5$ za 1000 klikova, ako su posjetioci iz SAD-a i 0.93$ za 1000 prikaza banera. Za svaku zemlju Adf.ly isplaćuje drugačiji iznos, što je i realno, pošto tržište SAD-a mnogo kupuje na internetu, dok tržište na našim područjima to rijetko radi. Zbog toga se kompanije mnogo češće oglašavaju u zemljama gdje je kupovna moć veća i gdje ljudi više kupuju na internetu. Ovdje možete vidjeti koliko Adf.ly isplaćuje za prikazivanje linkova i banera za svaku zemlju.

Adf.ly je pouzdan i vrlo brzo isplaćuje zaradu. Kada zaradite 5$ ili više, taj novac može biti prebačen na vaš PayPal email ili AlertPay. Adf.ly je affiliate što znaći da možete uključiti vaše prijatelje, poznanike, a ako će oni koristiti ovaj servis, vi ćete ostvariti 20% od njihove zarade. Statistike na ovom servisu su "live" i moći ćete pratiti klikove na vaše linkove u stvarnom vremenu. Kada netko klikne link, vi odmah možete vidjeti koliko ste zaradili.

Adf.ly je dobra zarada za početnike u internet marketingu. Uz malo truda i volje imate mogućnost da bez ikakve početne investicije ostvarite zaradu koja vam je brzo i lako dostupna. S druge strane, adf.ly je vrlo malo isplativ i vrijeme koje možete uložiti da zaradite može biti mnogo bolje iskorišteno pa imajte to na umu. Adf.ly je više kao pasivna zarada, a ne nešto oko ćega bi se aktivno trebali angažirati.

POCNITE I VI DA ZARADUJETE KLIKNITE NA http://adf.ly/?id=214387 I OTVORIT CE VAM SE ADF.LY STRANICA, SAMO SE REGISTRIRAJTE I POCNITE DA ZARADUJETE!
JEDNOSTAVNO!

AKO VAM TREBA POMOC, OBRATITE MI SE NA PM I JA CU VAM POMOC DA ZARADITE PRVE NOVCE.
Milankolor
 
Postovi: 3
Pridružen: Sri pro 14, 2011 9:37 am

Vrati se na: Ostalo

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost

cron