Neškolovani u Babinoj Gredi

PostPostao/la Andragog » Ned sij 11, 2009 6:41 pm

Poštovani,

u želji da bolje upoznam svoj kraj tako sam došao na stranice Babine Grede. Vidio sam dosta zanimljivosti koje nisam znao prije, no i uvjerio sam se u probleme koji ne muče samo Babinu Gredu nego nažalost ovu našu županiju u cijelosti. Jedan od značajnijih, ili bolje rečeno meni uočljivijih je izuzetno velik broj ljudi koji nemaju završenu osnovnu školu. Eto moj prijedlog onda svima koji imaju želju završit osnovnu školu uz potporu ministarstva da se jave u POU Andragog, Županja. Dakle RH upotpunosti financira osnovnoškolsko obrazovanje koje na području Županje vrši POU Andragog, I.Preporoda 46. Nakon završene osnovne škole besplatno vam je i prvo zanimanje (popis zanimanja u toj akciji možete dobit u učilištu). Ova akcija traje, a kolko će još trajat to je neizvjesno. Dakle moj prijedlog je da iskoristite ono što nam se nudi (100%) besplatno.

Više informacija možete dobit u tajništvu radnim danom na tel. 831 854

S štovanjem
Zadnja izmjena: Andragog; Ned sij 11, 2009 11:47 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
Razlog:
Andragog

PostPostao/la xyxy » Ned sij 11, 2009 6:55 pm

od tako školovane osobe bilo bi za očekivati da zna na kojem se forumu nalazi :oops: ...ali dobro, možda nekom pomogne ova reklamica
xyxy

PostPostao/la Andragog » Ned sij 11, 2009 8:19 pm

xyxy napisao:od tako školovane osobe bilo bi za očekivati da zna na kojem se forumu nalazi :oops: ...ali dobro, možda nekom pomogne ova reklamica

Prihvaćam krtiku ... greška ... gledao sam stranice Cerne prije ove pa mi je ostalo u memoriji ;) Cerna online ima zbilja izuzetno lijepu stranicu. :D

P.S. tko kaže da se školovani nesmiju zabunit ;)
Andragog

PostPostao/la limeni » Ned sij 18, 2009 3:14 pm

na krivom mjestu si stavio oglas...zalijepi papirić na općinu, možda ćeš imati više mušterija
limeni

Vrati se na: Komunalni problemi