SEOSKI PROBLEMI

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la Mato petričević » Sri svi 09, 2007 10:08 am

Ovo je prava politika na nivou našeg sela,

:arrow: iznesi svoje stajalište
Mato petričević

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la xyxy » Čet svi 10, 2007 8:20 am

a koje ovo :?:
xyxy

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la Mato petričević » Čet svi 10, 2007 12:36 pm

:arrow: pa neznam što nije jasno?

ako je glava - komunalni problemi

stavak seoska problematika,

nije vrag da je sve u redu i da nemaš pitanja, prijedloga, ili ti možda sugestija.

npr. ? koliko je općinu koštala mrtvačnica,

? kad će se urediti zona poduzetništva i tko će vršiti njezinu promociju,

? kad će se asfaltirati ostale nerazvrstane ceste - ulice,

? završiti javna rasvjeta,

? zgrada Škole i knjižnica,

? pokositi trava na zelenim površinama u vlasništvu općine,

? tko će raditi na priopremama za projekte razvitka,ROP; RR, IPARD, itd...

?ZAŠTO SE GRADI ŠKOLSKA SPORTSKA DVORANA IZVAN DOSEGA ŠKOLE?

DA LI SE SLAŽETE DA VAŠE DIJETE U PROSINCU IDE SA TJELESNOG ODGOJA STO I VIŠE METARA DO SVOG RAZREDA?
Mato petričević

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la panonski_vuk » Sub svi 12, 2007 4:51 pm

Pa majstore koliko sam kontaktirao sa ljudima koji su tada bili u poglavarstvu i vijeću nije za dom zdravlja bila upitna lokacija nego što se već sada sluša da za dom zdravlja je opet u pitanju lokacija.Naravno pa lokacija je koliko mi je poznatu što se tiče ljudi koji su o tome odlučivali bila određena već se naravno sve svodi oko odgovorne osobe u Domu zdravlja čiji očito osobni interesi nadilaze općinske i koga.
panonski_vuk

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la xyxy » Sub svi 12, 2007 6:27 pm

što su mi dobri ovi naši seoski političari, uvijek su krivi drugi, gospodo, pa sve važnije stranke u selu su bile svojevremeno na vlasti i rezultat je drek

u pitanju je teški babogredski jal, nesposobnost pojedinaca, nesloga

doklegod se budu birali ljudi koji idu u općinsku vlast iz osobnih raznoraznih interesa, a ne zbog dobrobiti sela, tu nema kruva

sda je već sasvim jasno zašto je Lelićka toliko moćna, zašto Andra Matić mudruje, zašto Barić popuje - zbog onih koji bi trebali predstavljati selo, a ne samo sebe i svoju strankicu i birtijsku gomilicu
xyxy

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la panonski_vuk » Sub svi 12, 2007 10:16 pm

u pitanju je teški babogredski jal, nesposobnost pojedinaca, nesloga

Slažem se se stobom xyxy. Samo ipak moram malo sa otklonom komentirati kada je u pitanju Dom zdravlja jer koliko znam nije baš sve ni u nesposobnosti političara. Riječ je čisto samo o "moći" tj. bezobrazluku ravnateljice Doma zdravlja. Neznam što su još ti ljudi tada trebali učiniti. Raskinuli su ugovor koliko je meni poznatu ako su priče točne sa g.Medarićem za apoteku. Dodjelili mjesto za gradnju, novac osiguran u županijskom proračunu, postupak projektiranja pokrenut. Samo se eto gospođi Ruži kao ne svidja lokacija. Nije na atraktivnom mjestu. Objekat zaslužuje bolje mjesto od onoga iza stare mljekare koji se trebao srušiti. Mislim da tu ipak je nešto drugo po srijedi. Samo neželim se time opterećivati oni nisu uspijeli na ovima je da sada pokažu koliko su moćni (jer sposobnost u ovom slučaju ne pije vode) da dovuku dom zdravlja na lokaciju koja je predviđena,a ne negdje na čevatovo. Mislim da toliko zaslužuju građani Babine Grede koji su za njih glasali. Ili će možda oni ići uz dlaku Ruži jer pod svaku cijenu ipak žele da na prave Dom zdravlja pa makar morali u njega ići i na Kladavac.
panonski_vuk

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la Mato petričević » Sri lip 06, 2007 12:26 am

IPAK MI NEMAMO NIKAKVIH PROBLEMA.

:wink: NEMA NOVIH LJUDI,na mreži sa novim idejama i komentarima,

znači da je sve ko u BEČU. :oops: možda se netko i crveni, ali nema veze. :roll: možda se netko i pita. :shock: njetko je i začuđen,

velika većina :lol:
Mato petričević

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la Tamburas » Sri lip 06, 2007 4:56 pm

A šta moš drugo no se čudit?!
Tamburas

Sljedeće

Vrati se na: Komunalni problemi