SEOSKI PROBLEMI

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FRIZ » Pon kol 06, 2007 12:19 pm

:lol: 8) Svi koji maju pametne ideje nisu poželjni ovdje jer bolje biti zatucan i nepismen pa je lakše svaljivat krivicu na drugoga,osim toga lakše je iskopat kanal dužine 10m i dubine jednog ašova jer ništa ne košta nego pravit septičke a kamo li kanalizaciju. :roll:
FRIZ

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la babogretka » Čet stu 29, 2007 10:02 pm

vjerujte mi još godinama
babogretka

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FRIZ » Ned pro 02, 2007 9:36 pm

:lol: :D 8) Pa naravno da se te stvari neće tako brzo sprovest u djelo jer su to projekti koji zahtjevaju i obuhvataju čitavo selo a ne par kuća a pošto naši grdonačelnici nevide dalje od svoje i ponekad susjedove kuće.

Tako i naši vrli načelnik neshvata da tjelesni djeca imaju čitavu godinu a ne samo u proljeće,ljeto i jesen pa želi dvoranu između doma i konzuma. BRAVO MI I IDEMO DALJE :!: :?

A SIGNALIZACIJA šta j to?DA li se to jede ili pije i da li se može pomusti :?:
FRIZ

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la donja mala » Ned vel 24, 2008 7:04 pm

Mislim da ste pojedinci pogresnog misljenja za Gosp.Dr.Lelic ja znam iz licnog iskustva da mi imamo u Babinoj gredi pogresne i tvrdoglave Ljude na vlasti

i da Gosp. Dr.Lelic ne moze puno utjecat na tu Stoku malog zuba a velikih prohtjeva i nelogicnih idea.

Dr.Lelic je zena od rijeci i uvijek dostupna i korektna u poslovnom i privatnom poslu to ja znam vec duze vrijeme i sa postovanjem samo tako

postovana Dr.Lelici i sve najolje u privatnoj i politickoj karieri i nedajte pogresne korake Babogredcima.

Nadam se uskoro Domu zdravlja iApoteki.
donja mala

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Komunalni problemi