SEOSKI PROBLEMI

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mato čivić » Pon sij 26, 2009 6:28 pm

Pa vladajući nisu u to mogli uvjeriti svoje koalicijske partnere i za to je kriva opozicija. Oni su imali potpunu vlast i ovlasti.Opoziciju ništa i ne pitaju, a kamoli da informiraju na sjednicama vijeća što im je obaveza. Kako bilo da bilo tih 2400 kn/stanovniku će doći ako je tako zakonom zagarantirano. Samo novac dolazi za gotove projekte koji su se i bez tih novaca mogli raditi i kada zatreba samo ih poslati na pravo mjesto.
mato čivić

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la pandora » Pon sij 26, 2009 7:20 pm

sve je to lijepo samo nam reci tko bi od njih bio sposoban napraviti ikakav projekt?

ta oni su obični kmetovi.

Samo jedno pitanje jel zec dobio pare?
pandora

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la xyxy » Pon sij 26, 2009 8:53 pm

...Baš gledam Dnevnik Vinkovačke televizije gdje se načelnik Vođnaca hvali da su za projekt izgradnje kanalizacije dobili od Ministarstva poljoprivrede 5mil .kn

zavidima ja njima na kanalizaciji, ali još više zavidim na sposobnosti nadležnih...
xyxy

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mato čivić » Uto sij 27, 2009 4:30 pm

Da, ali oni su započeli projekat. Završili projektnu dokumentaciju dobili i pribavili sve potrebne dozvole i sada idu u izgradnju i realizaciju pripremljenog i započetog projekta. Opet se vraćamo na početak projekt nisu samo crteži to je samo dio u realizaciji toga projekta.
mato čivić

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la limeni » Pon vel 02, 2009 12:05 pm

mato čivić napisao:Da, ali oni su započeli projekat. Završili projektnu dokumentaciju dobili i pribavili sve potrebne dozvole i sada idu u izgradnju i realizaciju pripremljenog i započetog projekta. Opet se vraćamo na početak projekt nisu samo crteži to je samo dio u realizaciji toga projekta.

mato postaje pravi političar, napisao je tri rečenice, a ništa nije rekao...a možda je greška u meni :D
limeni

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mato čivić » Pon vel 02, 2009 8:40 pm

možda :D
mato čivić

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la Car01 » Ned ožu 01, 2009 11:58 pm

Mi bi se mogli potušit od govana, a ti i tvoiji drugovi nebi, jer ste uvik na površini kao i sva ostala komunistička govna.
Car01

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FRIZ » Uto ožu 03, 2009 7:30 pm

:x :lol: Koliko dugo je na vlasti hdz i šta učiniste za selo tj općinu.Napravili ste dom zdravlja,knjiznicu i to je čitav svijet za vas.Ljudi moji na državnoj razini hdz ima vlast u županij takođe i na općinskom nivou isto.Šta naši političari napraviše?Apsolutno ništa a šta se moglo uradit.
Ajd pojasni mi pojam komunistička govna šta je to ili tko je to. :wink:
FRIZ

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FALKON 2 » Ned ruj 27, 2009 5:42 pm

e da i ja nešta malo kažem ovdje,........ sve što su iz SDP-a prigovarali bivšem načelniku Mrkoniću , sada se to isto radi........ krče se kanali u klasnom (rokića rajon) a linije su tako uredite da dok pojedinci nisu pokvačili tanjurače nije bilo opravito.......... priča se da nema novaca, ok to mi je shvatljivo, ali kako za određene poslove odrađuje u rajonu koje rokiću odgovara, i di on odredi prioritet?
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Komunalni problemi