SEOSKI PROBLEMI

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FALKON 2 » Ned lis 04, 2009 4:11 pm

pa iskreno ne pati me nekakvo ugađanje, jer iskreno ja šta hoću i di mi šta i kad treba to i napravim, ........ ali kad se prigovaralo kako ovaj odnosno marko radi svojim rođacima ,sebi i prijateljima ......... a sada se to isto radi a priča se nema novaca........ :?:
FALKON 2

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mata nedin » Uto lip 01, 2010 8:53 pm

POTOP
P O T O P u ovom našem selu je točka na i
mata nedin

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la paor » Uto lip 01, 2010 10:05 pm

ma daj, bivalo je i gorje:

novinski članak iz 1953.
Slika

pozivamo vas na Konje bijelce

Slika
paor
Site Admin

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mata nedin » Sri lip 02, 2010 1:34 pm

mata nedin

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FALKON 2 » Sri lip 02, 2010 3:35 pm

Eto nabijalo mi se na nos to što sam stalno tranbunjao o krčenju kanala i čišćenju odnosno o sređivanju linija.......... e sad neznam dali bi bilo ovako stanje po njivama (da su postaje 100% ribnjaci i rižina polja) da se makar nešta malo poslušalo što sam pričao, Nekažem da netreba urediti selo i centar ali prvenstveno treba riješiti kanalsku mrežu baš zbog ovakvih stvari kojima smo danas 2.lipnja 2010 godine svi svjedoci......... da je došla voda u kuće i pred kućni prag i to zbog neodržavanja i nesređivanja kanalske mreže, i još bolje da su njive posve pod vodom opet zbog tih "MOJIH" kanala koji su neodržavani i ćuprija koje su začepljene............ da je dotični reagirao na poziv svojeg stranačkog kolege di je začepit kanal i sa čime možda čevatovo nebi toliko plivalo ali on je to išao riješiti/provjeriti poslijepodne a ujutro u 8 sati mu je dojavito di je začepljen kanal koji odvodi vodu iz kanala kroz čevatovo

Ali sve u svemu svaka čast vlasti na organizacije jer ako se zanemaru one stvari koje sam naveo stvarno je ovo odrađeno sasvim dobro od strane naše vlasti, jer da nije posljedice bi bile puno gorije
FALKON 2

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mata nedin » Sri lip 02, 2010 8:53 pm

ima od potopa i neke koristi
čut će se uskoro
mata nedin

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la mata nedin » Čet lip 03, 2010 11:20 am

dok sam predlagao drugi su se smijali ..................

i stvarali svoje prioritete

a vlast sadašnja imala je informacije kad je kiša počela prije 15 dana da su ćuprije i kanali začepljeni i gdje, pa su učinili vidi se sad šta.

KOD NAS SU PROBLEMI KOMPLEKSNI - a oni koji bi ih trebali rješavati skučeni u shvaćanju i pogledu ( ako nisi njihov nitko te ne doživljava) bez obzira šta rekao i u kojem kontekstu šta god da se kaže misle da si odmah i isključivo protiv.

netko nekad reče -"nije problem ako čovjek ne zna, ali je problem ako ne zna da nezna,
mata nedin

SEOSKI PROBLEMI

PostPostao/la FALKON 2 » Čet lip 03, 2010 1:28 pm

Kada je bivši načelnik krenio riješavati kanale onda je "gorilo" selo jer je i on sam poljoprivednik pa radi sebi a sada kad se to neodržavanje obilo o glavu neznam tko bi trebao snositi odgovornost za potop čevatova i dobar dio kuća i gospodarski zgrada, za potop njiva jer kanali se NEMORAJU ČISTITI jer to treba SAMO poljoprivednicima, treba samo centar uređivati........sad neznam tko bi trebao snositi troškove šteta po njivama za neodgovornost jer dotični prolazi kraj te ćuprije koja je potopila čevatovo ali koga briga .......... donja mala je plivala i voda na asvaltu radi počepljenih ćuprija na dva mjesta, bager se vozao ali naša vlast mu nioje dala nalog da se dignu ćuprije koje su problem, čemu sam ja platio tri čovjeka lane da mi očistu dvi ćuprije da bi mi sada zbog nečijeg nemara prokinila voda u podrum jer odvodni kanali su postali "akumulacijski" a ne ono što trebaju ODVODNI..........
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Komunalni problemi