d0c7oi2 napisao:zjmilic napisao:...slao svoju djecu na pričest i krizmu a ne želiš da idu u crkvu???Koji apsurd!!!
ja se i krstio i krizmo.... nista od toga nisam htjeo..... to je vise bilo zbog pritiska okoline i dalje rodbine na moje roditelje.... znaci bio sam NATJERAN.... u crkvi sam zadnji puta bio za svoju krizmu i namjeravam da to i ostane zadnji puta....
nezelim ni racunati koliko sam vremena potrosio na mise, vjeronauke i slicne stvari....
mnogo bitnije od onoga sta okolina i roditelji zele jesto ono sto djete zeli....
ako djete hoce da bude vjernik, kad odraste odradit ce sve obrede i tada ce njegova vjera biti puno jaca i puno iskrenija....
a ne ovo uzmu djete od par mjeseci pa ga zaliju vodom i on je odma vjernik.... da crkva zeli da u crkvu idu istinski vjernici nebi djecu krstila dok jos ni oci nisu otvorili nego bi ih krstila kad shvate sta je vjera i kad postanu odrasli ljudi znaci koko 18-20 god.... dobro je da ga jos ne krste dok je u stomaku....
a kasnije kazu kako je jedan od najvecih grijehova primiti sakramente i nebiti vjernik..... ma dajte... to je tako nisko......
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost