ZAŠTO SVEĆENIK TJERA DJECU NA MISU???

PostPostao/la FRIZ » Pon kol 06, 2007 12:13 pm

:lol: :lol: Tko odgaja tu omladinu?Ako roditelj šalje dijete u crkvu do završetka osnovne škole, zašto onda nemože da ga odgoji i nauči da je droga i alkohol najveće zlo već traži krivca u nekom ili nečem drugom.

Zašto to naše dijete ne nauči kroz vjeru,vjeronauk i nedjeljna evanđela šta je dobro a šta zlo?A mi roditelji pobožni čekamo da dođe do najgoreg pa nam je tad krivac isključivo neko drugi a ne mi sami. :wink:
FRIZ

PostPostao/la xyxy » Pon kol 06, 2007 7:27 pm

d0c7oi2

mislim da cu ja odjebati i ovaj forum....

nije teško naći forum ili društvo koje će te iz uvjerenja ili bilo kojih drugih razloga tapšati po ramenu

iako se ne slažem s nekim tvojim stavovima, žao bi mi bilo da nas napustiš jer zbiljam, hm, nijedna istina nije nedodirljiva ili podložna diskusiji ili analizi

ja više nisam veliki crkvenjak, toliko sam bar načitan da poznam teške povjesne zablude i grijehe crkve, ali ipak se ne mogu oteti generalnom dojmu da nas vjera nije učila ničemu lošom i stoga sam i svoju djecu do krizme gonio u crkvu.

po meni, oni su sad toliko odrasli da sami mogu odlučiti kako dalje
xyxy

PostPostao/la FRIZ » Pet kol 10, 2007 3:58 pm

:lol: :lol: Bravo Vaši.Posudili ili pokrali i skoro u cijelosti prisvojili metode iz starog komunističkog sustava.Roditelj bi trebao dragi gospodine odgajati svoje dijete i nakon krizme jer tad je nekako baš i najpotrebnije a ne prepustit ga na milost i nemilost.Slat ga nedjeljom na misu kod Pope a on ili ona završe kod Romana ili negdje drugdje na misi.Pa umjesto hostije jedu cigare ili još gore stvari.

DA ŽIVJELO VAŠE DOBA IZOBILJA I UŽIVAJTE U NJEMU DOK MOŽETE I DOK NIJE KASNO.AL zato idite sa djecom na misu i molite se skupa, a ne da to čine djeca za vas. 8) :roll:
FRIZ

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Crkva