ZAŠTO SVEĆENIK TJERA DJECU NA MISU???

PostPostao/la Tamburas » Sub kol 11, 2007 12:33 am

A šta bi bilo od Rvata, ta od cile zapadne Evrope da ni bila kršćanska? Od pape smo dobili naslov "Antemurale christianitatis" koji nije dobijo nijedan drugi narod. Ajd za vog pametnog Osječanina da privedem šta to znači "predziđe kršćanstva"! Ta živi ti kako oš, koti breni? Al polodovi takog odgoja, ko šta si ga ti "uživo" već se jako dobro vide: kriminal, droga, nepoštenje, lopovluk... Ako nema morala (a koje udrijo temelje moralu ako ni Crkva) onda se sve more radit. Pa eto radite i dalje. Nebi imo ništa proti, jebite te se, al brez nas!
Tamburas

PostPostao/la xyxy » Sub kol 11, 2007 11:14 am

možda nije usko uz ovu temu, al'

kad naiđem na ovaka vjerska i ideološka gradiranja, odmah mi padaju na pamet oni čuvari državnog pečata...sve rvat do rvata, katolici najsvetiji, na kamenu sazdani, a mi još pamtimo i kašljemo od pljački, grabeži i bahatosti koje su posijali širom nas od 90- tih do danas...

jbpsm...a narod glupav, za šaku pečenke i oblizalo (valda), u sali sve pocikuje..
xyxy

PostPostao/la xyxy » Sub kol 11, 2007 4:35 pm

točno je to što si ustvrdio za 45-tu i dalje.

ali zar nismo 90. rekli dosta je i sad ćemo pošteno. e, brus, i to je ono što mi smeta. lopovluk, nepoštenje i nekultura se ne može pokriti velikim hrvatstvom i obijanjem crkvenih klecala. kod mene ne.
xyxy

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Crkva