TRGOVINE

doktora, veterinara, vatrogasaca, apotekara, trgovaca...

TRGOVINE

PostPostao/la dvz2 » Čet kol 14, 2008 6:50 pm

neznam kakav ti imaš papir i za čega i što sa njim možeš napravit?Lako se tebi zamjerit trgovcu radi večere tko je on,sa pametnim vjerovatno nemožeš ni pričat a kamoli se zamjertit.Da li je kupac uvijek u pravu?

Naravno da nije, ali mu to nemojte reći grubo, niti ponizno kimnuti. Ta prevelika servilnost je ponižavajuća za vas i za njega. Kupac je, naime, u pravu utoliko što je individua s kojom se često postupa kao s brojem, nema se za njega nešto više vremena, a on ima svoju narav, probleme, živo je ljudsko biće - a ne stroj i samo traži malo više pažnje i razumijevanja,koje nemože negdje drugo dobiti.Nego več si na početku prijetio da češ to riješiti a vidim da si jak na riječima.Neznam štab ti više kazo nego reci ženi da kuva pa neš morat večerat salamice.Mene tebe i žao.
dvz2

TRGOVINE

PostPostao/la ajoj » Uto kol 19, 2008 9:48 am

znani, tvoji postovi dokazuju da si tipična zaostala babogredska seljačina :lol:
ajoj

TRGOVINE

PostPostao/la xyxy » Uto kol 19, 2008 7:14 pm

Neznam štab ti više kazo nego reci ženi da kuva pa neš morat večerat salamice.Mene tebe i žao.

:D :D :D :D
xyxy

TRGOVINE

PostPostao/la santa » Pon lis 20, 2008 9:18 pm

Ajme meni!!!!!

Sta sve ovdje necu procitati..... Znani, smiri malo hormone...nije u redu da tako pricas i da koristis neke rijeci koje uopce nisu potrebne.....

Necemo se raspravljati sto valja a sta ne......Nepisano pravilo glasi: KUPAC JE UVIJEK U PRAVU!!!!! Ali to nije bas uvijek tako.....

Samo onaj koji radi u trgovini i onaj koji to sve vodi moze govoriti o tome...a sigurna sam da i iz vlastitog iskustva znas da je sa ljudima najteze raditi...

Niti poslovodja a niti radnici nemaju nikakve veze sa time....

I zapamt: UVIJEK POSTOJI NETKO TKO JE VISE OD ONOGA KOJI VODI TRGOVINU!!!!
santa

Prethodni

Vrati se na: Komentari o uslugama...