Poziv Babogredcima iz dijaspore!!

PostPostao/la alex777 » Uto pro 04, 2007 12:22 am

ja sam za bivsi babogredac :D
alex777

PostPostao/la alex777 » Sri pro 05, 2007 12:00 am

zivim u svedskoj prijatelju :(
alex777

PostPostao/la alex777 » Sri pro 05, 2007 12:10 am

a i nema moga djeda Mate i majke Marice umrli neka im bog dusu blagoslovi pa nije to to inace imam familiju ali necu da im smetam znas inace se puno radi na selu navratim poijem kavu i idem dalje :)
alex777

PostPostao/la alex777 » Sub pro 08, 2007 3:33 am

znas kako stoje stvari ja mislim da zavisi od samoga tebe kao osobe ako zelis da se integriras ili ne zelis ja licno sam se integriro npr. ja sam zapovijednik u securitasu to su zastitari neke stvari covijek mora izmjeniti da bih opstao u zivotu a sto se tice da li svedi vole strance ili ne pa danas te brat ne voli onda nije cudo da te neko drugi ne voli prijatelju moj pogano vrijeme ali ja nemam problema sa tim opet zavisi kako se postavis prema ljudima lijep pozdrav

:D
alex777

PostPostao/la alex777 » Ned sij 18, 2009 5:51 pm

htijeo sam vam ispricati kako je moja babina greda izgledala prije to vam je bilo jedno slavonsko selo puno ljubavi kad prodjes ulicom pa kad pozdravis sa faljen ISUS pa on je stvarno faljen bio u to vrijeme bake sijede vani na svojim klupcicama oci im sjaju ko dva fenjera pune istine i ljubavi i srece pa kad te odpozdrave navijeke faljen bio ili uvijek ISUS osijetis da to misle da su to rekle iz srca osijetio si srecu da taj ISUS je tu sa nama ljudi gdije vam se zagubio ISUS danas bio sam prosle godine u gredi prazna je nema vise toga cara ljudi su voljeli jedni druge pomagali jedni drugima a danas vam je bitno koje sokac a ko je bosanac i samo se borite za kraljestvo koje je trulo a to je novac on vas je zaslijepio a onda kada sam ja zivio u gredi onda se vijerovalo u BOGA I ISUSA na drugi nacin a ostalo je dolazilo samo od sebe jer kaze NEMOJ DA MISLIS ZA SUTRA JER JA SAM TAJ KOJI MISLIM ZA TEBE POGLEDAJ PTICE NEBESKE NITI ORU NITI ZANJU A JEDU u ta lijepa vremena svi ljudi su bili jedno znam kad je moja pokojna majka ispravljala prljave misli i prljavi jezik nemoj tako sinko ima boga ne smijes to BOG ce te kazniti A JA VAM HOCU RECI ONO STO NE ZELIS DA BUDE TEBI NEMOJ ZELITI DRUGOM i jos jedna stvar da vam ispricam to moje slavonsko selo je bilo tako fino bio sam ponosan na taj moj narod a danas nestao vam je osmijeh sa lica izgubili ste sjaj u ocima koji je sijao ranije umijesto fenjera sad se mijerimo po imanju a ranije smo po dushi tad sam bio mali isao sam na jutarnju misu ili kako smo mi to zvali mala misa tu pred crkvom Gospodnjom bi se sakupili sretni ljudi koji su sirili bozju radost na licu si im mogao vidjeti da su dosli sretni ili da nekoga sretnu ili da cuju Bozju rijec ja tada nisam znao ljubiti Boga mislio sam da ga ljubim ali ga nisam ljubio jer me niko nije naucio kako ga trebam ljubiti ali znam jedno tada u moje vrijeme smo svi bili jedno Danas ljubim Boga na pravi nacin ali to mi nije dao covijek nego on sam KAZE AKO OBOZAVAS BOGA MORAS GA SE BOJATI TO JE GRESKA AKO TI MENE VOLIS IZ STRAHA NE VOLIS TI MENE LAZES ONDA A JA KAZEM AKO JA TEBE VOLIM ONDA TI NE CINIM ZLO I ZASTO BI SE TEBE BOJAO KAD TI CINIM DOBRO JER ONOGA KOGA VOLIS TI MU NE RADIS ZLO necu vam vise pridiciti puno ja vas volim sve ljude na ovom svijetu samo znajte ovi koji vas vode danas tako fino lazu a vi ih samo slusate i masete glavom kako su upravu Nijedna se drzava i ni jedan narod se ne vodi zato sta ga neko danas voli nego samo radi novca i interesa ovo pisem opcenito za cijeli svijet NEKI NOVI KLINCI UNISTILI SU SVE !!!
alex777

Sljedeće

Vrati se na: Babogredci u dijaspori