Babogredci u inostranstvu i domaci

PostPostao/la Tamburas » Uto svi 15, 2007 11:39 pm

Nije strašno šta se Babogreci u tuđem svitu osjećaju "auslenderi" jer tamo to i jesu. Al oni se još većim strancima osjećaju doma, u svom selu u svojoj zemlji. A razlog je jaz zavisti. Doduše i sami naši ljudi koji rade u inozemstvu su malo tome krivi. Svako vidi šta su napravili, kaka auta voze, al nemoraje se onda još i faljit koliko imaje novaca na knjižice, kako tamo gesu nemoraje puno radit, svi su maltene njaki kape i predradnici. Eto to kod domaćeg svita izaziva ne samo zavist nego, fala Bogu u pojedinim slučajevima, i mržnju.
Tamburas

PostPostao/la Tamburas » Sri svi 16, 2007 10:56 pm

I ja čekam da vidim šta će drugi kast.
Tamburas

PostPostao/la alex777 » Ned pro 09, 2007 12:21 pm

Nije sreca para puna vreca moj prijatelju ako ti je dusa prazna dzaba ti svega i jos nesta vecina sto su vani imaju kredita do grla jer ovdije se takmice ko ima bolji stroj kome je lijepse sredjeno u kuci itd. mrze do podne sebe a posije podne cijeli svijet sve je to trulo ako nisi dobar duhovno kuzis materija je kratko trajna lijep pozdrav svima :)
alex777

PostPostao/la xyxy » Ned pro 09, 2007 1:29 pm

Nije sreca para puna vreca moj prijatelju ako ti je dusa prazna dzaba ti svega i jos nesta vecina sto su vani imaju kredita do grla jer ovdije se takmice ko ima bolji stroj kome je lijepse sredjeno u kuci itd. mrze do podne sebe a posije podne cijeli svijet sve je to trulo ako nisi dobar duhovno kuzis materija je kratko trajna lijep pozdrav svima

izgleda da dugo nisi bio u BG (Hrvatskoj)
xyxy

PostPostao/la alex777 » Ned pro 09, 2007 4:35 pm

bio sam 2006 zadnji puta imas pravo treba bih mi odmor prosle godine nisam mogao jer sam kupio pizzeriu nisam imao kome ostavit da radi ali zato na godinu ako bog da zdravlja idem na odmor jer sam prodao pizzeriu tako da nema sta da me spreci jedino bozja sila :D
alex777

PostPostao/la Tamburas » Sri pro 12, 2007 12:03 am

Ako nam je u životu jedino mjerilo svega novac, onda nikad nećemo bit zadovoljni. A to je, kako ja vidim, kod nas u Rvackoj slučaj. Prijašnje vrline danas ništa više ne vride. Poštenje! Ko ga se drži? Poštivanje oca i matere! Ko to, čast dičnim iznimkama, još obdržava. Jedva čekaje da umru kako bi nješta nasljedili. Ope materijalno. Ne živim ja na Mjesecu. Znam ja o čem divanim. Novci su čojku potrebi da bi mogo živit. Al kod nas se živi da se ima novaca. To je velika i za moral našega društva kobna razlika. Morete mi sad jebat oca i mater, al ja ostajem pri svom.
Tamburas

Sljedeće

Vrati se na: Babogredci u dijaspori