SVETI NIKOLA

SVETI NIKOLA

PostPostao/la FRIZ » Čet pro 06, 2007 1:00 pm

:lol: 8) :lol: NAJLJEPŠE SE ZAHVALJUJEMO SVETOM NIKOLI ZA DAROVE.

MEĐUTIM JEDNA VELIKA OPSKA ORGANIZATORU OVE DJEČIJE MANIFESTACIJE A NAJVEĆE KRITIKE RAVNATELJU ŠKOLE ZAJEDNO SA NASTAVNICIMA I UČITELJIMA A I NAŠEM DIČNOM NAČELNIKU.ZAR NIJE BILO U MOGUĆNOSTI IZBJEĆ OVOLIKU GUŽVU NA UŠTRB MALE DJECE I BEBA JER JE DOŠLO DO TOLIKOG KAOSA I GURANJA DA TO NIJE NI NORMALNO A POGOTOVO HUMANO ZA MALE A I NJIHOVE RODITELJE.

NADAM SE DA ĆE I SLJEDEĆE GODINE SVETI NIKOLA BITI TU AL UZ PUNO BOLJU ORGANIZACIJU :!: :wink: :D
FRIZ

SVETI NIKOLA

PostPostao/la xyxy » Čet pro 06, 2007 5:15 pm

viš nisam znao da se i za Nikolu (osim Božića) dilje darovi, ajd neka...

a ja za svoje osmoljetke samo jednom dobio novogodišnji dar u školi - i onda nekom nevalja ovaj sistem
xyxy

SVETI NIKOLA

PostPostao/la babogretka » Čet pro 06, 2007 8:51 pm

u svojih osam godina što sam isšla tu u školu nikad ništa nisam dobila, uvijek su dobivali ¨mali¨ mi kao nismo bili učenici te škole...al eto došo je red i na moju braću nek su oni dobili a ja sam već velika da bi stavljala čižmicu u pendžer :P
babogretka

SVETI NIKOLA

PostPostao/la drusa » Pet pro 07, 2007 12:41 am

Sjećam se vremena kad su u doljanskoj,čevatovskoj i beravačokj čitaonice diljili darove bez obzira na stranku. Ge su sad ta vremena? Zašto sad načelnik nješta ne organizira za našu đecu? Nisam ja jugonostalgičar al se sjećam njeki lipi stvari koje bi trebalo obnovit. Sjebaše vas komunisti u njekim stvarima, a mi smo kao "veći katolici". A nige nas poslje izbora
drusa

SVETI NIKOLA

PostPostao/la Tamburas » Uto pro 11, 2007 11:57 pm

Ta slažem se ja, drusa, s tobom. Tako je kako kažeš. Al ja sam proti toga da se i Sveti Nikola politizira. Rašta za Svetog Nikolu djeci nebi diljili darove kojekake vanstranačke udruge? Ta zar ni dosta politike u Crkvi? Ta nećemo valda đecu već od mali nogu stranačko politički usmjeravat.
Tamburas

Vrati se na: Kultura