POKLADE

POKLADE

PostPostao/la FRIZ » Pon vel 23, 2009 5:52 pm

:lol: :lol: Eto nagovoriše me da odem u salu pa da pogledam maske i tko će pobijediti.I ponadah se da će biti bolje nego prošle godine,ali se razočara u samom startu.Voditeljica programa gospa Martina se uopće nije potrudila da napravi neku posebnu atmosferu.Bila je tako preglasna da se slabo šta i razumjelo a sam odnos prema djeci je neprimjeren.
A žiriju kao da se nije radilo jer im je trebalo 15min da se okupe a vjerojatno su već znali rezultate pa im se nije ni radilo. Đuvegije su svirale i svirale i da nije bećaraca niko se nebi ni pokrenuo.Vjerojatni je to razlog po meni slabe posjete :shock:
FRIZ

POKLADE

PostPostao/la FRIZ » Pon vel 23, 2009 5:54 pm

:lol: :lol: Svaka čast organizatoru jahačke povorke jer je policija bila pun pogodak u regulisanju saobraćaja.
FRIZ

POKLADE

PostPostao/la xyxy » Pon vel 23, 2009 9:51 pm

jest da nas je malo, al' smo tehničari :D

kakve poklade, takva i slika
(a može i ovako - kaki slikar, taka i slika :) )

Slika
xyxy

POKLADE

PostPostao/la FRIZ » Uto vel 24, 2009 12:18 pm

:lol: :lol: Zašto ljudi rade ono što ne vole.Ako neznam voditi program pa neću ga ni voditi al ću zato naći tj platiti nekoga tko to zna raditi.Priča u mikrofon a vjerujem da ni sama sebe ne razumije što govori.Prosudbena komisija je i sinoć opet priko k...a pogledala a i donosila odluke.
Činjenica jeste da ako se tradicija ne njeguje da nemože i opstat.Međutim još gore od toga je tu istu trdiciju silovat i na silu je organizirati i sprovoditi. :oops: :o
FRIZ

POKLADE

PostPostao/la mato čivić » Uto vel 24, 2009 6:41 pm

Bilo je veselo u čitaonici Berava

Slika

Slika

Slika
mato čivić

POKLADE

PostPostao/la sokacbau » Čet vel 26, 2009 12:16 pm

Lipe su vam drugarice ali drugovi su vam krasotani.
sokacbau

POKLADE

PostPostao/la mato čivić » Čet vel 26, 2009 8:21 pm

Prorok napisao:Sokacbau tvoja su uvjerenja iskrivljena, pa ti niti shvaćanje života ne može biti drukčije. I to tvoje izobličeno shvaćanje, sebično i samodovoljno su razlog izostanka svjesnosti onoga o čemu pišeš. Svakom loncu želiš biti poklopac samo si površinom premal da bi poklopio lonac.

Ma pustiga neka uživa u svojim pametnim izjavama nemoraš se zbog mene izlagati da budeš "komunjara".
mato čivić

POKLADE

PostPostao/la sokacbau » Pet vel 27, 2009 11:06 am

Na ovoj fotografiji nedostajete samo još vas dvojica krasotana onda bi bili pravi bušari.Sorry.
sokacbau

Sljedeće

Vrati se na: Kultura