Kako je zadrugu branitelja osnovao netko tko nije branitelj.

PostPostao/la FALKON 2 » Sri pro 29, 2010 11:25 am

Petarpan meni se čini da ti nisi sposoban sagledati stvari sa OBJEKTIVNE strane, Po postu gore vidim da vi ZNATE da je G. Dojkić "srbini" ili to mislite ( prije nego počmete pisati takve stvari provjerite odakle mu potiču korijeni,to što je živio u srbiji ne znači da je i srbin, ili je moja tetka srpkinja zato što živi u Beogradu?)

Svaka firma,zadruga i bilo koje poduzeće kojem je centrala u babinoj gredi za mene je pozitiva jer doprinosi i sve ostalo se plaća u proračun naše općine, a svaka firma kojoj je centrala bilo gdje drugo osim u NAŠEM selu odnosi sav novac u centralu i tamo se plaćaju doprinosi. Tako sada poštovani sjednite i malo razmislite koje nebuloze pišete pa se javite u daljnoj raspravi. HVALA I SVAKO DOBRO ŽELIM
FALKON 2

PostPostao/la pandora » Sri pro 29, 2010 7:24 pm

Gospon Petar pan pošto me izbjegavaš već neko vrijeme jedino te ovako mogu posjetit na dug.Bilo bi više vrijeme da to riješiš nemoj da ti moramo kući dolazit.Nemoj ovo smatrati prijetnjom nego opomenom za sad.Mislim da si ti ponajmanje osoba koja može da piše o ovakvim temama na forumu.Nego uvati se i ti nekog posla pa da općina i društvo ima neke koristi od tebe.
pandora

PostPostao/la petarpan » Čet pro 30, 2010 2:18 pm

pandora napisao:Gospon Petar pan pošto me izbjegavaš već neko vrijeme jedino te ovako mogu posjetit na dug.Bilo bi više vrijeme da to riješiš nemoj da ti moramo kući dolazit.Nemoj ovo smatrati prijetnjom nego opomenom za sad.Mislim da si ti ponajmanje osoba koja može da piše o ovakvim temama na forumu.Nego uvati se i ti nekog posla pa da općina i društvo ima neke koristi od tebe.

Gospodine ,, pandora,, posebno volim tipove koji prijete ,pa izvoli dođi ja sam posebno plašljiva osoba.Identificiraj se pa ćemo se dogovoriti o dugovima.
petarpan

PostPostao/la mracni » Sub sij 01, 2011 10:30 pm

Poštovana i velecijenjena gospodo; lijepo je da ste na forumu, ali nije lijepo nekome prijetiti jer se ne slažete u razmišljanjima i pisanjima.
Uvaženi g."petarpan" neznam tko si ali si u potpunosti u pravu po pitanju ove teme.
Izgleda da g.pandora misli da zna tko si ili te je zamjenio sa nekim.
mracni

PostPostao/la petarpan » Pon sij 03, 2011 9:08 am

mracni napisao:Poštovana i velecijenjena gospodo; lijepo je da ste na forumu, ali nije lijepo nekome prijetiti jer se ne slažete u razmišljanjima i pisanjima.
Uvaženi g."petarpan" neznam tko si ali si u potpunosti u pravu po pitanju ove teme.
Izgleda da g.pandora misli da zna tko si ili te je zamjenio sa nekim.

Gospodine ,,MRAČNI,, hvala Vam lijepo na potvrđivanju demokratskih prava, ,,pandora ,, me vjerovatno zamijenio s nekim ,ne odričem da nemam nekih sitnih dugova ali ne znam i ne osjećam da bih radi njih od nekoga biježao.Ako se gospodin ,,pandora,,još jednom oglasi na sličan način,nek zna da ima načina da se i njemu ,,stane na rep,,.Još se jednom zahvaljujem gospodine ,,mračni,, i Slobodan sam zaželiti Vama i Vašoj obitelji Sretnu,uspiješnu i blagoslovljenu novu 2011. godinu.
petarpan

PostPostao/la petarpan » Sri sij 05, 2011 3:30 pm

FALKON 2 napisao:Petarpan meni se čini da ti nisi sposoban sagledati stvari sa OBJEKTIVNE strane, Po postu gore vidim da vi ZNATE da je G. Dojkić "srbini" ili to mislite ( prije nego počmete pisati takve stvari provjerite odakle mu potiču korijeni,to što je živio u srbiji ne znači da je i srbin, ili je moja tetka srpkinja zato što živi u Beogradu?)

Svaka firma,zadruga i bilo koje poduzeće kojem je centrala u babinoj gredi za mene je pozitiva jer doprinosi i sve ostalo se plaća u proračun naše općine, a svaka firma kojoj je centrala bilo gdje drugo osim u NAŠEM selu odnosi sav novac u centralu i tamo se plaćaju doprinosi. Tako sada poštovani sjednite i malo razmislite koje nebuloze pišete pa se javite u daljnoj raspravi. HVALA I SVAKO DOBRO ŽELIM

Gospodine,,FALKON,, dugo sam razmišljao da li da dalje idem u polemiku s Vama i evo doneo sam odluku da Vam se još samo jedan puta javim po ovoj temi.Veoma je zanimljiva Vaša polemika,tumačenje stvari i zaključivanje iz nekoliko mojih natuknica.Izvorna strana,valjda i ja smijem slobodno prosuđivati,je da ste Vi kosmopolit ili se želite takvim predstaviti,a objektivno je da ja vrlo dobro znam zašto su gospoda Dojkić došla u Babinu Gredu.Ne znam zašto bi netko bježao iz svoje države ako mu je tamo dobro i ako nije obespravljen.Doći u drugu državu u nepoznato i možda doživiti nešto nepredviđeno nije niti maqlo ugodno , na sreću njihovu to se nije dogodilo.Uklopiti se u novu sredinu i nije baš lako ali koliko vidimo oni su to uspijeli.Ne znam ali cijenim da ste intelektualac,a ne mogu se iščuditi da Vi ne znate da je čovijek ređen u Hrvatskoj -Hrvat , ali može biti različitih vjeroispovijesti,tako i gospoda Dojkić /kada ih već spominjete/ su rođena u Srbiji po tome oni su Srbi ali koje vjeroispovijesti.Volio bih da me demantirate da to nije tako.A sada malo o Vašem kosmopolitizmu.Vi vjerovatno ne znate,bar tako ste se predstavili,da je kosmopolitizam propala ideologija, a vjere i nacije su stvorene da bismo se uvažavali.Kako primjećujem kod Vas to nije slučaj nego pokušavate izigravati advokata, međutim pravo je za Vas strana riječ.Nažalost niste ni svijesni kako ste se naivno zapleli u svoju vlastitu mrežu. Zato nemojmo više o tome ima pametnijih stvari.NA KRAJU----VAMA I VAŠOJ OBITELJISVAKO DOBRO U NOVOJ 2011. GODINI.
petarpan

PostPostao/la FALKON 2 » Sri sij 05, 2011 4:01 pm

Heh prijatelju petarpan de ti lijepo pročitaj šta si napisao, pa malo razmisli o tome ali u širjem smislu riječi koje si napisao, pa opet pročitaj i onda napiši zaključak od toga razmišljanja. A još uvijek nisi direkt objasnio problem toga što je dotični gospodin direktor braniteljske zadruge? Ili po tvojem treba sve što nije babogredsko istjerati iz sela.........ups to znači da mora otići 80% žitelja jer nisu OVDJE ROĐENI. Ako sam se ja upecao u svoju mrežu, ali ti si i u moju ali i u svoju ........ Ugodno razmišljanje želim.

Edit: Licemjerno je potezati pitanje nacionalnosti a u isto vrijeme ići prijeko u šamac kod tih istih koji vam smetaju trošiti HRVATSKE novce, ići u šid po dijelove i opet trošiti HRVATSKE novce a ovdje potezati pitanje genocida koje nema veze sa sposobnošću pojedinih poduzetnika.

i da završim i ovdje u stilu proroka :ONAJ KOJI NIJE OKALJAO SVOJU RUKU I DUŠU O OVU NAPAĆENU HRVATSKU ZEMLJU NEKA PRVI BACI KAMEN

ZAHVALJUJEM se i ovdje na čitanju.
FALKON 2

PostPostao/la petarpan » Čet sij 06, 2011 6:11 pm

FALKON 2 napisao:Heh prijatelju petarpan de ti lijepo pročitaj šta si napisao, pa malo razmisli o tome ali u širjem smislu riječi koje si napisao, pa opet pročitaj i onda napiši zaključak od toga razmišljanja. A još uvijek nisi direkt objasnio problem toga što je dotični gospodin direktor braniteljske zadruge? Ili po tvojem treba sve što nije babogredsko istjerati iz sela.........ups to znači da mora otići 80% žitelja jer nisu OVDJE ROĐENI. Ako sam se ja upecao u svoju mrežu, ali ti si i u moju ali i u svoju ........ Ugodno razmišljanje želim.

Edit: Licemjerno je potezati pitanje nacionalnosti a u isto vrijeme ići prijeko u šamac kod tih istih koji vam smetaju trošiti HRVATSKE novce, ići u šid po dijelove i opet trošiti HRVATSKE novce a ovdje potezati pitanje genocida koje nema veze sa sposobnošću pojedinih poduzetnika.

i da završim i ovdje u stilu proroka :ONAJ KOJI NIJE OKALJAO SVOJU RUKU I DUŠU O OVU NAPAĆENU HRVATSKU ZEMLJU NEKA PRVI BACI KAMEN

ZAHVALJUJEM se i ovdje na čitanju.

U nedostatku pravog odgovora ljudi obično skreću sa teme,što i Vi činite.Gospodine ,,FALKON,,citirajte mi navod u kojemu sam naveo da treba istjerati sve ljude koji nisu rođeni u Babinoj Gredi.Gdije sam ja gospodine,,FALKON,,spomenuo nacionalnost u smislu kojeg Vi govorite.Gdije je spomenut genocid gospodine ,,FALKON,,.Odirektoru braniteljske udruge ne bih polemizirao na ovaj način ,ali mislim da sam bio jasan.SUVIŠNO JE DALJE S VAMA POLEMIZIRATI JER OČITO JE DA SE NE DRŽITE NAPISANOGA.
petarpan

PostPostao/la FALKON 2 » Čet sij 06, 2011 6:40 pm

petarpan napisao:
FALKON 2 napisao:Gospon Mračni a zašto sramota? Na vrhu zadruge treba biti netko tko je sposoban da bi ta ista opstala, u protivnom je to višeuzaludno gubljenje vremena.

Gospodine ,,FALKON.,, zadivljuje me Vaše poimanje stvari, imam osjećaj da Vi živite u nekom drugom svijetu ili u nekoj drugoj državi pa favorizirate neke sposobne ,,tipove,,.O kakvoj vrsti sposobnosti Vi govorite , bilo bi interesantno saznati.Možda je to sposobnost za koju ja ne znam.Moja ocjena je da ste i Vi iz jednog drugog miljea ili mu držite stranu , samo mi nije jasno iz kojih razloga.Volio bih kad biste se izjasnili jeste li na liniji tužbe za genocid sa zapadne ili istočne strane.U ostalom to nije teško zaključiti ali s obzirom na ,,kumrovačku školu,, tko će ga znati.Moja Vam je preporuka ako niste u stanju sagledati stvari s objektivne i izvorne strane bolje se ne upuštajte u polemiziranje. HVALA.

Zadivljuje mene gospodine petar pan što vi neznate šta pišete niti znate šta znači to što napišete, MOLIM VAS pročitajte ovaj post gore koji ste VI OSOBNO napisali i razmislite šta znači ono sa koje sam ja strane vezano za "TUŽBU ZA GENOCID".
Sinoć je bio jedan dobar post vezano za vaše "bistre i pametne" postove i komentare vezano za nacionalnosti ali nažalost netko je izbrisao to.
FALKON 2

PostPostao/la FALKON 2 » Čet sij 06, 2011 7:55 pm

I da se nadovežem šta vas a i takve kao što ste vi boli vezano za dotičnu zadrugu i dečke kopji su ju osnovali, to što su povoljno imali repromaterijal pa su i ostali trgovci morali snižavati cijene (napredak pogotovo) pa kada su stigli i pokrenili mehaničarsku radionu , u selu je bilo pun klinac "majstora" ali niti jedna nije legalno radio, a oni s obzirom da su stigli išli su na legalan način. I tu smo došli do srži vašeg pitanja odnosno nezadovoljstva jer su postali smetalo u selu jer jedini izdaju legalne račune za dijelove i rad što ostali su izbjegavali kao "vrag svetu vodu". Pišeš po forumu i skroz ista stvar tvojega pisanja odnosno gomila sranja i gluposti i nepravde koja tebe prati. Zato ako nemaš šta pametno napisati onda bolje ipak prešuti kako si bio i već odlučio pa se predomislio.

Edit: i bolje se prihvati posla a ne određivati šta će tko i kako raditi bilo vazeno za poduzeća iliti kako će tko raspolagati sa svojim zemljištem.

I ustvari šta tebe pati vezano za temu,koji je točno problem tu u pitanju?
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Poljoprivreda