Tu informaciju ima vezano da nismo jedina općina di se Napredak pouknjižavao, e sada iz kojega razloga se ne forsira istraga istoga pa i same gruntovnice u županji . Kako i na koji način se netko može uknjižiti na nešto što niti ima valjani ugovor a još bolje na ono što je pod SUDSKSOM PROCEDUROM.
Prorok uzaludno je da išta pišem i govorim jer me se previše puta prozivalo da pričam priče za malu djeciu te da pričam tuđim jezikom, tako da prioritet otvaranja radnih mjesta ali bi trebali razmisliti na ovan način ponašanja koliko će ostati poljoprivednika u selu "MLADIH" koji zbog svih tih problema jednostavno će prodati sve i napustiti selo. Osobno da sam dobio tvrdu cestu do "svojeg posjeda" bi radio farmu tamo, i niti bi morao iz sela stajnjak voziti niti bi i kap blata bila iznešeno na asvalt jer nebi bilo potrebe za izlazak traktora na cestu u uvjetima blata.......... a sada postaje i moja proizvodnja upitna jer je "NASIPANJE LINIJA" glavni adut za SVE stranke kada idu u izbore......... i šta će jadni kada bi to riješili nebi imali šta obećavati na sljedećim izborima.