"Travijan"

Audio, video, CD, DVD, igrice...

"Travijan"

PostPostao/la deexter » Ned stu 02, 2008 4:49 pm

Travian, za razliku od većine drugih igara koje se igraju u web preglednicima, ima svoj kraj, svaki server završava gradnjom svjetskog čuda do stote razine (rabe se anglizmi WW - world wonder za svjetsko čudo i level za razinu, nivo).Da bi napravili WW morate imati 2 plana za gradnju WW-a, jedan vi a jedan netko drugi u savezu. Natari s planovima za gradnju puštaju se od 280-og pa do 300-tog dana od početka servera. Da bi sagradili WW do kraja treba imati velike količine obrambene vojske, svih materijala a ponajviše hrane te odlične saveznike i igrače u vašem savezu. Natari napadaju na svakoj petoj razini izgrađenog svjetskog čuda, oni u načelu vam ne mogu srušiti WW, ali definitivno mogu oništiti obrambenu vojsku u vašem naselju, te vaši neprijatelji to mogu iskoristiti i poslati veliku vojsku na vas zajedno s puno ovnova (da unište zid i obrambeni bonus koji dobivate s njim) te ne samo WW, ako unište velike žitnice vojska se neće moći hraniti, ako unište velika skladišta, nećete moći praviti WW jer to traži puno materijala. Tu je potrebna velika kolegijalnost i spretnost vođenja cijele operacije.

Travian se igra besplatno (registracija je besplatna), moguće je kupovati zlato (prvi vid financiranja), drugi vid financiranja su banneri na službenim stranicama.Povijest: U Travian verziji 2 bio je način financiranja Travian plus, to je mod u kojem vi dobivate neke pogodnosti kao građenje 2 zgrade odjednom(rimljanin 3) itd. ali u verziji 3 prešli su na zlato.Moguće je i zaraditi zlato ako pozovete u igricu nekog prijatelja, ali ako pozovete sebe Multihinter će vas lako pronaći.
deexter
 
Postovi: 6
Pridružen: Pet lis 03, 2008 9:45 am

"Travijan"

PostPostao/la deexter » Ned stu 02, 2008 4:52 pm

Ako netko želi igrati ovu igru neka se logira nawww.travian.com.hr/?uc=hr3_29397 :arrow: :arrow: :arrow:nećete se pokajati!!!!!!!

registracija je vrlo jdnostavna a i brzo se shvate pojmovi u igri
deexter
 
Postovi: 6
Pridružen: Pet lis 03, 2008 9:45 am


Vrati se na: Multimedija

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost

cron