PAMETNI

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Sub pro 18, 2010 8:38 pm

giljazov1988 napisao:
petarpan napisao:Zanimljivo je pročitati link od JESLOMI.Pljuje po bivšem načelniku a zna činjenice. Pa nije on valjda kriv što su ga ljudi birali kao i sadašnji načelnik.Interesira me samo da li JESLOMI uviđa ikakvu razliku između njih dvojice. Da li je jedan od njih operativno ili demagoški jači i koji. Ako mislite da je intelektualni rad natakanje goriva a suprotno tome zemljoradnja onda nemam riječi.Ovih par pitanja bih volio raščistiti a nakon toga ću znati da li s Vama vrijedi ići u daljnju polemiku.


čekaj, pa da li ti mislis ako je čovjek poljoprivrednik, da je odmah nepismen, nesposoban za neki visi intelektualni rad, ak da, a vidim da na to ciljas, onda ti nisi normalan, i bolje se vise i nepojavljuj tu na forumu...

giljazov da li si ti uopće pismen kad govoriš o normalnosti ,vidim da nisi u stanju ni pročitati šta sam napisao pročitaj još jednom ali ,molim, pažljivo pa tek onda komentiraj.Ako si to kako pišeš onda me čudi tvoja reakcija jer tako što si ne bi dozvolio ni čovijek sa 2 razreda osnovne škole.E moj g žao mi te jer si uzalud potrošio nekoliko godina za studiranje a ne znaš zbrojiti ni 2 i 2.Stakvim nastupom bolje se ne pojavljuj više.
petarpan
 
Postovi: 47
Pridružen: Sri kol 04, 2010 7:07 pm

Prethodni

Vrati se na: Objavite nešto važno...

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost

cron