PAMETNI

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Pon ožu 22, 2010 5:01 pm

pa recimo da je tako..mislim sto se tice te rijeci...al ajd et naci cu neki drugi izraz....al neki me ljudi zivciraju svojim izjavama jer su toliko glupe i niske da neznam kako bi se drugacije izrazila....a sto se tice 8-godisnjeg obrazovanja...pa cuj...ima jakooooo puno ljudi koji su relativno pametni i jakkkoooo bistri a takodjer imaju samo 8 razreda osnovne skole...a to je od osobe koliko se trudi razmisljat realno i na neki nacin pametno...ma de necu vise srat jos cu nekog uvrijedit a nije mi to bas cilj....ma znam samo jedno....da mi je drago sto nisam ni u kakvoj stranci sto me niko nemoze natezat i povlacit a oni koji to rade ne shvacaju koliko su jadni i ocajni...
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Uto ožu 23, 2010 12:20 am

ali nazalost neki ne vide svrhu skolovanja i ucenja stranih jezika....jedva cekam da udjemo u tu je...u eu pa da se vidi ko je ko....
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Uto ožu 23, 2010 9:33 am

sta god da se u ovom selu napravi sve al ama bas sve se politicki svrstava...al nisu ljudi krivi kad je prosla vlast tako i radila...pa su tako naucili i misle da svi idu tim pokvarenim i odvratnim putem...(primjera radi one jadne zene koje su se otpustile da bi se zaposlile one strucne u samom vrhu... :lol: :lol: :lol: -e to je nest najadnije)ali nema veze....a cini mi se da one jos uvijek rade sto nam vec pokazuje o recimo nekakvom pravednom nacinu vodjenja....al briga me...samo eto jadni smo kako god pogledamo..nadam se da cu nekad kad zavrsim daljnje skolovanje dobiti posao sto dalje odavde...jer ne zelim proc kao i ovi pripravnici da me neki jadnici koji im nisu ni do koljena povlace i razvlace po novinama,a bolje bi im bilo da sute... :oops:jbg ne zelim se u to mijesat al brate neke stvari vide i mala djeca.... :x :x
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Uto ožu 23, 2010 1:28 pm

Pa džabe meni poznavanja stranih jezika i učenja kada se obavezno sudarim sa "zidom razumjevanja"......... i sve se završi ba tome lako je tebi ti imaš novaca........I tu završava svaka rasprava u ovoj sredini, postajem gospodarski nepodoban jer više ne držim ničiju političku podobnost i to što nisam osoba koja će šutiti......... Prije par mjeseci sam ovdje spomenio neke probleme pa mi se desilo da sam privatno bio osuđivan i tražilo se moje podatke tj "ODAKLE MENI" običnom seljačiću ti podaci...........tako da je ovdje samo gubljenje vremena,
FALKON 2

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Uto ožu 23, 2010 1:59 pm

pa istina je da je to gubljenje vremena...al zanimljivo je malo vidjet i cut tudja misljenja premda se toliko razlikuju od mojeg misljenja ili mozda tvojeg,never mind....by the way..(usput)pa zasto nebi neko reko ono sto misli ako je to opravdano ili istinito...mizerno je kad ljudi pisi neke stvari koje su cista izmisljanja ili rekla kazala...pa tako u krug...ako ja kazem nesto sto mislim ili znam....a neko drugi me trazi,pokusava saznat ko sam sta sam znaci da je to istinito,zar ne...naravno sad nije rijec o nikakvoj stranci ili nesto,govorim opcenito...pustimo politiku k vragu nije nikom nist dobro donijela...
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FRIZ » Čet ožu 25, 2010 3:53 pm

8) :x Vjerujem Falkon da ti nebi sigurno toliko puno radio da imaš ženu i obitelj,al pošto imaš tutora iznad glave možeš samo blejat, rikat i cičat sa svojom stokom. Kad budeš imao svoje ja javi se. Nemaš ni kolege ni prijatelja a ti znaš koji je to razlog. Čovjek ako želi da uči može dosta toga naučit iz knjiga,promatranjem, slušanjem a da neide u školu. Politika je nešto sasvim drugo. Za nju nije potrebno veliko obrazovanje nego podobnost i dubok džep.Novci mogu kupit sve,al prijatelje ne, njih moraš steć a ne samo iskorištavat i onda ko poderane čaape bacit u smeće.
Živi se a ljudima a ne sam sa sobom.
FRIZ

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Pet ožu 26, 2010 8:27 am

Friz ovako takvim kao ti se niti opravdavt ću niti me patiš, što se društva tiče imam dovoljno a ne one koji će biti prijatelji zbog jer džepa........ takav govor bi mogao na puno načina opisati ali nisi vrijedan zamaranja a oko toga šta ja radim i dal imam ženu ili ne to je moja osobna stvar!!! A takvim kao ti je problem što ja neću prešutiti nikome al volim kad se i meni kaže a moje ja je puno veće i od tvojeg jer što sam reko prvog dana ovdje ja još uvijek se toga držim.......
Navedi koga sam ja od tih prijatelja iskoristio? Imaj muda pa napiši ako te nešta pati?

I ovo tvoje što si napisao o meni samo potvrđuje maloumno razmišljanje dobrog djela babogredaca o ljudima tipa mene ili kako je već netko spomenio ćiru,koru,švabu itd.........
FALKON 2

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Pet ožu 26, 2010 10:51 am

ja nemogu vjerovat....pa zar se sa svake teme mora jako skrenit i pocet osobno prepiranje svadjenje i vrijedjanje...svako ima pravo radit ne radit..imat zenu,ne imat zenu...svako sebi odredjuje privatni zivot onako kako hoce i misli da je to ok i mislim da mu se nema pravo niko u to petljat....mislim da svrha ovog foruma nije ono sto bi trebala bit....umjesto da se razumno rijesavaju pitanja ovog sela...ljudi se samo prepucavaju...ovaj je crveni onaj plavi jedan zeleni drugi zuti(bljak)....sta god neko napise drugi puca bezobrazlukom,pokvarenoscu....strasno...prihvatimo svacije misljenje i dobro...
jeslomi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Objavite nešto važno...