PAMETNI

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Sub kol 21, 2010 4:56 pm

Zanimljivo je pročitati link od JESLOMI.Pljuje po bivšem načelniku a zna činjenice. Pa nije on valjda kriv što su ga ljudi birali kao i sadašnji načelnik.Interesira me samo da li JESLOMI uviđa ikakvu razliku između njih dvojice. Da li je jedan od njih operativno ili demagoški jači i koji. Ako mislite da je intelektualni rad natakanje goriva a suprotno tome zemljoradnja onda nemam riječi.Ovih par pitanja bih volio raščistiti a nakon toga ću znati da li s Vama vrijedi ići u daljnju polemiku.
petarpan

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Ned kol 22, 2010 9:06 am

Pa opće je poznato da oni koji se ne bavu poljoprivedom i ne živu fatički od nje smatraju one koji se bavu tim poslom da su zaostali i glupi, iz razloga što je po njima zemljoradnja samo poori i posij i nakraju izvrši........

Po meni su i jedan i drugi isti, po pisanju u tome postu(linku) se vidi kojoj struji pripada ona sama, sad činjenice svatko tumači na svoj način ali i to nam je jako dobro poznato
FALKON 2

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Ned kol 22, 2010 5:32 pm

Hvala bogu da imamo neke zajedničke poglede na činjenice, kao i na političke poglede samog nositelja posta/jeslomi/ a obraćam se autoru članka /falkon 2/dakle u buduće možemo izbistriti poglede na tu temu. Također autoru posta sugerirati da malo dublje promisli o stvarima i bolje ih složi.
petarpan

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Pet kol 27, 2010 7:52 pm

znani napisao:intelektualni dosezi njih dvojice su u ravnini

stoga se ovdje ništa bitno niti može niti hoće dogoditi,

a o iskoracima koji vodu dugoročnom napretku sredine niti ima niti će biti govora,

SVE ŠTO IŠTA VRIJEDI DAVNO JE SHVATILO DA SE OVDJE NE TREBA TRUDITI JER SE TRUD NIKAD NIJE ISPLATIO

čast izuzecima koji su kapitalizirali svoj boravak .... i ekipi sa njima

Naši intelektualni dosezi su za tebe,,znani,, u zagonetka t.j. oni su za tebe neshvatljivi jer stvar je o izlasku iz sfere normalnog razmišljanja, za ljude školovane prije domovinskog rata i koji su ostali zatucani i robovi bivšeg sistema. Naravno da ti je to teško shvatiti pa ti ni ne zamjeram. Dok takovi sude o nečijim intelektualnim dosezima/ ima ih nažalost i tamo gdje im nije mjesto/jao nama,jer to je ostatak ostataka bliže nam povijesti.
petarpan

PAMETNI

PostPostao/la limeni » Uto ruj 14, 2010 8:49 am

Jeslomi se zavuko u mišju rupu. Ili mu je crko kompjutor ili mozak pregorio... :D
limeni

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Sri ruj 15, 2010 9:32 am

pozdrav....vidim da me trazite....mozak je sasvim u redu,funkcionira bolje nego ikad,komp je u redu al stick i internet ne,stoga kad bude u redu javim se....a po pitanju mišje rupe,hahhah,ne vidim razloga za to,vi mozda da ?????i neda mi se vise raspravljat o nekim stvarima za koje svatko ima svoje misljenje,rekla sam sta sam mislila i to samo o toj pocetnoj temi i samo za jedno osobu a ako se netko nasao uvrijeden zbog toga sorry....uzivajte...bokiccc
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Sri ruj 15, 2010 9:26 pm

Jeslomi se nije zavukao u mišiju rupu nego,ili mu je nestalo materijala, ili smišlja neke nove marifetluke.Tko zna vidjet ćemo uskoro.
petarpan

PAMETNI

PostPostao/la petarpan » Ned ruj 19, 2010 12:48 pm

znani napisao:Naši intelektualni dosezi su za tebe,,znani,, u zagonetka t.j. oni su za tebe neshvatljivi jer stvar je o izlasku iz sfere normalnog razmišljanja, za ljude školovane prije domovinskog rata i koji su ostali zatucani i robovi bivšeg sistema. Naravno da ti je to teško shvatiti pa ti ni ne zamjeram. Dok takovi sude o nečijim intelektualnim dosezima/ ima ih nažalost i tamo gdje im nije mjesto/jao nama,jer to je ostatak ostataka bliže nam povijesti.

SVE ŠTO KAŽEŠ GOVORI VIŠE O TEBI KAO " INTELEKTU "nego o onom koga komentiraš, a nisi u stanju sagledati činjenice, bez stvarnog poznavanja stvari i situacija; POŠTO TE ŠKOLOVALA LIJEPA NAŠA - pogledaj kadar prije i sada ako imaš prilike " INFORMIRAJ SE"

:shock: "tko je bez grijeha nek uzme kamen - prvi"

Stvarno si ,,pametan,, samo pazi da ti mozak ne iscuri na uši , jer se vidi da ga imaš viška.Konačno sa glupanima nema potrebe polemizirati jer su istosmjerni.Nemam namjeru više s tobom polemizirati jer nisi toga dostojan.
petarpan

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Objavite nešto važno...