PAMETNI

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Pet ožu 05, 2010 4:29 pm

DRAGI BIVSI GOSPODINE NECELNICE.....MI ZNAMO DA JE VAMA POJAM STRUCNA OSOBA JAKOOO STRAN....JER KOLIKO ZNAMO ZA VRIJEME VASEG "VLADANJA"TJ.VLADANJA DRUGIH,NISTE IMALI NI JEDNU STRUCNU OSOBU CAST IZUZECIMA OD PRIJE....A CINI MI SE DA NI VI TAKODJER NISTE STRUCNI ILI SE MOZDA VARAMO,SIGURNO IMA NEKA DIPLOMICA KOJU NE ZELITE PODIJELIT S NAMA :?: MOZETE LI NAM OBJASNITI POJAM "TRANSKRIPT"?A NE PRETESKO JE....ZANIMA NAS SAMO KO VAM PISE CLANKE ZA NOVINE DA BUDU ONO BAS TOCNI MISLIM PRAVOPIS,IZGOVOR I TO.....NEVER MIND...A STO SE TICE KANDIDATA ZA PRIPRAVNIKA JA MISLIM DA TREBA PROC NAJBOLJI BEZ OBZIRA KOJOJ STRANCI PRIPADA,PA NISU SVI KO "VI"BAR UZIMAJU STRUCNE OSOBE,OSOBE KOJE SE KUZE U NESTO,KONTATE.....SVAKA CAST NASEM SADASNJEM NACELNIKU,SAMO TAKO NASTAVITE I NEDAJTE SE I NE NASJEDAJTE NA MALOUMNE PROVOKACIJE :lol: :twisted:
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la limeni » Pet ožu 19, 2010 3:59 pm

I kako je završilo. Da li je konačno primljena ta mala Todorova.
Duhovito mi je ovo sa testiranjem kandidata. Pa jasno je da će protežirana osoba biti brifirana i upoznata sa sadržajem. Istina je da to malko košta, ali može to tata Željko, ima on već iskustva sa zapošljavanjima...
limeni

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Sub ožu 20, 2010 10:28 am

pa razumijem da ti je duhovito kad nemas pojma o pojmu.... :mrgreen:al ta "mala todorova"je preveliki zalogaj za tebe i sve vas da bi je stavljali u ta svoja"razvratnicka"usta...a sto se tice onoga kostanja pa uvijek je bilo ko može može a onaj koji ne može,fakat ne može...jebiga...tako je..ne možemo svi bit pametni,sposobni...zna se da se glupi gube u svijetu inteligencije...stoga...kad budes u tom svijetu javi seeeee.....ali ne....sta ja pricam..pa ovdje ljudi nemaju pojma o tome svi guraju nos tamo gdje im nije mjesto,sve znaju a glupi so ko da ne kazem sta....onaj najnepismeniji i najgluplji u ovom selu je doktor,ministar i pravnik...ma zamisli...neznam zasto se mi ostali trudimo školovat,ic na fakultete kad to ovdje ne priznaju...ovdje je bitno da si glup,gluuuuup do boli...ett..zato se nemoj jadan sekirat....jer oni su na visem nivouuu od tebe kako god okrenes...sa svake strane....i nemoj o tome razmisljat jer ces jadan zarđat pa jebes onda limeni oklop....ode i on u ku... ko i onaj ispod njega...kissssić :D :D :D :wink: :wink: :wink: :?: :?: :?:
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Ned ožu 21, 2010 9:54 am

zanimljiv govor, pa većina ide na fakultet da bi nazučili dobro krasti i lagati a da to mi glupi ne skužimo, samo izgleda da postaje bolji fakultet života nego onoga što se uči na studijima........... Pa zašto zaposliti prirpavnicu koja će tek biti pravnik kad već postoji iskusan pravnik u selu i koji je u koalicijskom sporazumu sa sadašnjom vlašću......
FALKON 2

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Ned ožu 21, 2010 1:56 pm

pa da....kako da ne....bitno je samo da je stranka ili koalicijski partner...zanimljivo...zato i propadamo....znaci oni koji su se jebavali i mucili 4 godine na pravnom fakultetu trebaju ic cuvat ovce...a oni iskusni trebaju dobit posao ma zamisli logike...ako je vec toliko iskusan trebao bi vec negdje raditi...a koliko ja znam to je i bio natjecaj za pripravnika da se i njima pruzi sansa za rad...a tu nije bila prijavljena jedna pripravnica nego vise njih i stoga je jako žalosno da ih neko spominje..znaci ne bi se trebali prijavit na natječaj zato sto je neko iz obitelji u nekoj stranci ili ne...toga ima samo u babinoj gredi gdje ljudi nemaju pametnijeg posla vec zabadaju nos tamo gdje im nije mjesto....a sto se tice fakulteta...misljene ti je ono...nemoze se ni komentirat...zalosno je samo sto se uvrstavas medju "glupe"a ne težis boljem al sta ces....žalosno...jakooo...
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FRIZ » Pon ožu 22, 2010 2:21 pm

:lol: :x Činjenica je jedna :dok je bilo Juge ljudi su mogli živjeti sa par krava i svinja, te je dobar dio mladeži odustao od daljeg školovanja. No sad nije dovoljno imat i 20 krava da opstaneš. Što se tiče visokog obrazovanja nek se djeca školuju i nek ih općina stipendira al da ti isti nakon svog završetka dođu odradit koju godinu a ne samo pobjeć i ne zahvaliti se. Nemojmo odmah te mlade ljude svrstavat u politički podobne ili ne podobne. vjerojatno mnogi od njih i nevole se vratiti jer znaju što ih čeka. Nek svako za sebe odluči kome će dati svoj glas ili pristupit ovoj ili onoj stranci.
Falkon zašto prodat zemlju na natječaju onome tko već ima 100,ili500ha zemlje?Mozda ima i drugih koji bi je kupili ili zakupili a ne samo Ti,švabo,Ćiro i sl.E tako ti je to i sa školovanim ljudima. :idea:
FRIZ

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Pon ožu 22, 2010 2:54 pm

ne mogu vjerovat da ovdje postoji neko pametan....svaka cast gospodine "FRIZ"....dok je takvih poput vas mozda za ovu mladez postoji sansa za daljnje obrazovanje i bolji uspijeh u životu....a vjerujte mi da imam mogucnosti sutra bih otisla odavde jer mi se sve vec polako gadi...sve... :( :( :( :?:
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Pon ožu 22, 2010 3:51 pm

Pa dokazano je da nisu/nismo mi glupi doveli do ovoga do čega je došlo, već upravo ti koji se obraćaju kako su svi glupi a samo oni pametni kao što piše u postu......... a što se tiče jeslomi pa baš se zna kako je i zbog čega dotična u sporu, baš zbog stranke itd.........ali me to ne pati puno ako će biti nešta dobra od toga neka radi i odradi za što je plaćena........

Friz pa kupuju oni koji se trudu i radu da se proširuju što bi trebala biti i politika naše poljoprivede, a ne oni koji su podobni određenom stranačkom osoblju itd......... ja za svaku kupovinu znam da sam odradio doslovno 24 sata na dan da bi postigao to, nemoram podizati stotinu kredita koje neću moći otplatiti ......... ako dotični ima želju prodati zemlju meni zašto mu onemogućiti da raspolaže sa SVOJOM nekretninom kako želi?

Jeslimi znam i nisi jedina koja ima to mišljenje oko odlaska, ali za sada smo prisiljeni ostati ovdje, budućnost će pokazati svoje.......
FALKON 2

PAMETNI

PostPostao/la jeslomi » Pon ožu 22, 2010 4:18 pm

falkon 2...ja nisam nikog imenovalal pod tim glupim ala ako se ti smatras takvim zao mi je sto sam te uvrijedila...nisam ni u kakvoj stranci nit me to zanima,doslovno receno jebe mi se za sve to...ali me boli nepravda sto smo mi neki obiljezeni zato sto je neko od obitelji u nekoj stranci...mislim zbog cega...zbog toga se nekima ne pruza sansa za rad...pa u kakvom svijetu mi zivimo....svako je covjek za sebe a ne da ga se procijenjuje po nekome....a to sto sam htjela ukazat na to glupo nisi me shvatio al neda mi se vise objasnjavat...pozzzz
jeslomi

PAMETNI

PostPostao/la FALKON 2 » Pon ožu 22, 2010 4:29 pm

Shvatio sam ja to ali previše upotrebljavaš tu dotičnu riječ.......... a to oko toga "obilježitih" to jako dobro znam na šta misliš i neveže se to samo na stranački život roditelja.........

Ato dali se smatram glupim, pa mogo bi reći da i jesam ali me to ne vrijeđa jer znam di mi je mjesto, i nedokazujem da sam pametan kad znam i sam da sa 8 razreda škole to ne drži vodu
FALKON 2

Sljedeće

Vrati se na: Objavite nešto važno...