NOVI IZBORI ZA OPĆINSKO VIJEĆE B.GREDA

PostPostao/la mracni » Ned lis 10, 2010 1:23 pm

Dali to puca ljubav između SDP-a i HSS-a, te dolazi li kriza vlasti ili raspad koalicije :D Evo ponovno se babogredska priča vraća na staro, zbog velikih osobnih interesa pojedinaca na vlasti Babina Greda će uskoro morati opet birati vijećnike.
Dali je to normalno?????
mracni

PostPostao/la petarpan » Ned lis 10, 2010 1:46 pm

mracni napisao:Dali to puca ljubav između SDP-a i HSS-a, te dolazi li kriza vlasti ili raspad koalicije :D Evo ponovno se babogredska priča vraća na staro, zbog velikih osobnih interesa pojedinaca na vlasti Babina Greda će uskoro morati opet birati vijećnike.
Dali je to normalno?????

Gospodine,, mracni,,zaista zanimljiva tema.Zanimljivo da se to već ponavlja u par navrata ,naši suseljani ne vide da ih gospodin bar sada iz sjene stalno vraća unazad.Naši vodeći političari su toliko plitki/bivši i sadašnji /da ne vide scenarij gospodinovih vlastitih interesa.HSS kao stranka više gotovo i ne postoji , pojedinci iz te stranke na nivou države i u našem selu vješto koriste svoje suseljane za vlastiti probitak.Ne znam kako dotičnog gospodina nije sram pojaviti se u selu. Za dobrobit Babine Grede ,budući da je on u selu politički mrtvac,bilo bi dobro da HSS i svoj opstanak izgradi na isključenju tog gospodina iz stranke.Zar su pojedinci slijepi pa ne vide da im je on uništio stranku, jer je od desetak vijećnika pao na dva ili tri , ALI NA KOJI IH JE NAČIN DOBIO I TO SE ZNA.Hvala bogu da ste otvorili tu temu ,nadam se da će se još naših mještana uključiti i konačno tog gospodina..otpiliti.
petarpan

PostPostao/la mracni » Ned lis 10, 2010 3:48 pm

Vrijeme leti , svatko normalan teži ka boljitku jedino u našem selu sve se radi da idemo unazad.
Plaši me i zabrinjava: "Budućnost" kako sela,tako i što će biti sa našim mladima. Činjenica je da mi školujemo svoju djecu, a oni kad završe školovanje odoše jer ovdje nemaju perspektive.
mracni

PostPostao/la limeni » Ned lis 10, 2010 4:52 pm

Selo moje ljepše od Pariza,
ali samo dok te se ne vidi izbliza.
U tebi jedan Mirko, zeko znani,
čuva ovce, a svi ostalo čobani.
Uzeo mjeru svakoj vlasti,
nije ga briga što to vodi propasti.
Dična imena, dične stranke,
sve za dobrobit ove palanke.
limeni

PostPostao/la petarpan » Uto lis 12, 2010 2:23 pm

limeni napisao:Selo moje ljepše od Pariza,
ali samo dok te se ne vidi izbliza.
U tebi jedan Mirko, zeko znani,
čuva ovce, a svi ostalo čobani.
Uzeo mjeru svakoj vlasti,
nije ga briga što to vodi propasti.
Dična imena, dične stranke,
sve za dobrobit ove palanke.

Bravo,,limeni,, sve što si skladao govori ,i reklo je sve, samo da vidimo tko će to prepoznati.Bilo bi dobro da to prepoznaju birači Babine Grede ali ako to ostane na prepoznavanju nas nekolicine, uzalud vam trud svirači.Dakle ako ovo ne dopre do mozga naših suseljana ova lijepa skladba bit će uzaludna,nažalost.Da to ne bude tako bilo bi dobro malo poraditi na tome i sva nastojanja koja čini nas nekolicina ostat će uzaludna.A bojim se da će to biti tako jer ima dosta istomišljenika gospodina iz pjesme.
petarpan

PostPostao/la mracni » Uto lis 12, 2010 6:20 pm

Dobro si to opjevao g. Limeni, ali se meni čini da naši ljudi daju prolaznu ocjenu onima koji su protiv sela. Da nije tako isti ti političari ne bi došli ni blizu vlasti.
A ovaj naš "Zeko" svjestan toga koristi bilo koga samo da se održi "U" ili "NA" vlasti; ( Zoran Veterinar prije, a sada je iskoristio jednog "bosančića" ). "PAROLA NIJE BITNO TKO SAMO DA SE OSTANE NA TRONU"
E pa moji Babogredci vrijeme je da progledate !!!!!!!!!!
mracni

PostPostao/la xyxy » Sri lis 13, 2010 7:54 am

E pa moji Babogredci vrijeme je da progledate !!!!!!!!!!

lako bi mi da su samo babogredci taki, pošalješ djecu na grad, u bolji život i problem riješen, a ovi što su ostali nek se batrgaju u svojim govnima.
pravi problem je što je takvo stanje u cijeloj državi, a selo je slika i prilika. i zato su nas pripišali Mađar, Česi i ostali, uskoro i Bugari, a ni Albanci i Srbi nisu daleko.

što se tiče lokalne vlasti jedini način su izbori. nema druge demokratske metode. treba birati imena, a ne stranke.
xyxy

PostPostao/la mracni » Sri lis 13, 2010 8:48 pm

Poštovani moji prijatelji nisam ja mislio na g. zeca kao jedinog krivca za stanje u našoj B.Gredi.
Činjenica je da je već godinama sa jednim ili dva vijećnika uspio ucjenjivati sve do sada, ali gospodo draga dali je i Gengi normalan kad si je dopustio lakrdiju, a direktno je birani načelnik.
Pogledajte samo njegovog zamjenika koji uredno uzima plaću, a svoje radno vrijeme koristi za obilazak birtija, gdje širi laži o dobrostojećem položaju našeg sela. :?

Jeli to budućnost Babine Grede ???????????
mracni

PostPostao/la sponge bob » Sri lis 13, 2010 9:17 pm

Za koga glasovati ??? Da li je itko od njih normalan,ne znaš koja se stranka nakupila goreg korova, kao da su se natjecali tko će veće klipane na liste stavit.Mlatimo praznu slamu a sami smo ih birali,o kakvim kvalitetnim pojedincima govorite kad se za pojedince ne može glasovati jer je za očekivati da ljudi glasuju između dvije najveće stranke što je i logično.
sponge bob

Sljedeće

Vrati se na: Objavite nešto važno...