Općinsko vijeće

Općinsko vijeće

PostPostao/la panonski_vuk » Pet svi 11, 2007 4:46 pm

Čuo sam za novu lokaciju dvorane ali sportske. Jedan mudar čovjek našeg sela je rekao da je najbolja lokacija za sportku dvoranu preko puta župnog stana tj, Pola dvorane sa ove strane Berave, a pola sa druge,a ispod nje lagano Berava da teče.!
panonski_vuk

Općinsko vijeće

PostPostao/la mato čivić » Sub svi 12, 2007 4:40 pm

09.05.2007. sazvana je proširena sjednica poglavarstva gdje je u pozivu stajalo tko se sve poziva,a između ostalog i nositelji OPG-a, od tih nositelja nažalost bili su samo podobni i odabrani od ljudi iz izvršne vlasti smatrajući da ostali nemaju izgleda što reći.

O tome što se raspravljalo sve sam napisao na svojem blogu koji možete pogledati na http://matocivic.blog.hr/ toliko za sada.
mato čivić

Općinsko vijeće

PostPostao/la xyxy » Sub svi 12, 2007 6:38 pm

@mato čivić

idejni troškovnik do 25.05.2007.
odluka o promjeni plana i izradi analiza do: 15.06.2007.
rok za izmjenu prostornog plana 15.09.2007.
projektiranje 15.10.2007.
dobivanje potrebnih dozvola do 01.03.2008.
financijska konstrukcija od 25.05.2007.-01.06.2008.
izgradnja do 25.05.2009.

prepisao sam ovo s tvojeg bloga tako da nama običnom puku bude lakše pratiti redolijed događanja

a za onijeh koje nešto više zanima oko aukcijske dvorane, dvorskih zakulisnih igara iz ove baruštine, dakako, preporučujem tvoj blog
xyxy

Općinsko vijeće

PostPostao/la babogretka » Sub svi 12, 2007 10:46 pm

:twisted: evo ja sam mlada i ko ¨ne razumijem¨ se u politiku.! ali ja vidim da su svi koji su bili u predizbornoj kampanji nešta obećavali.. i tako je uvik bilo, kako dalmatinci kažu : ˝ja obeća, ja slaga˝ završila sam školu i došla u srednju ušla prvi put u dvoranu i imala sam šta i viđet.... ja nemam pojma... i eto tako došo i moj komšija na vlast (bar je on stambeno zbrinit) pa će ˝vald˝ nješta napravit.. ali SDP je mislio dobiti bitku samo sa golovima za djecu... a dragi čika mata nemožete vi golovima doć na vlast :lol: (barem da ste stavili i mreže) :D vama trba bistra glava da znate šta radite a koliko ja vidim tode se ništa ne radi.... oprostite na ovakom razmišljanju ali tako je kako je ostavite se politike i tamo njege na drumu priovidajte o ženam i ostalim glupostima =NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA= ja to mislim ˝ozbiljno˝ :twisted:
babogretka

Općinsko vijeće

PostPostao/la panonski_vuk » Sub svi 12, 2007 11:21 pm

=NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA= ja to mislim ˝ozbiljno˝ :twisted:[/quote]

Ovo si prije trebala uputiti svojem komšiji, jer koliko je meni poznato čika Mata baš i ne spada u tu kategoriju. a tvoj komšija sigurno je jedan od tih. Mogao je napraviti deset onakvih igrališta pa i mreže staviti na te golove a nije. Po njemu bi još uvjek imali drvene. Samo da još donese toliko novaca u općinu od svojih gazda iz HDZ koliko je potrošio u kampanji. Ima ona stara "obećanje ludom radovanje"
panonski_vuk

Općinsko vijeće

PostPostao/la mato čivić » Ned svi 13, 2007 8:04 am

˝ja obeća, ja slaga˝ završila sam školu i došla u srednju ušla prvi put u dvoranu i imala sam šta i viđet....

Ovaj forum i postoji da bi izrekli svoje mišljenje. Svatko ima pravo na svoje mišljenje tako i ti bez obzira na svoje godine.
mato čivić

Općinsko vijeće

PostPostao/la babogretka » Ned svi 13, 2007 8:59 pm

bolji su oni drveni, nego vi sad. bar smo se tad igrali na berave, a sad nikog nea... ajd odjebite s politikom ovo je šokački forum a ne politički, ajd se spametujte i kako sam prije rekla DAJ IZAĐITE NA DRUM I GRLITE I LJUBITE ŽENE I PRITIŠĆITE JE UZ TARABNICE, a ne da tode sjedite za tim kompićima i zajebavate se s politikom.... DIKOBRAZI JEDNI..

šala :lol:
babogretka

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Objavite nešto važno...