Windows 7

Sve što nije stalo u neke druge teme...

Windows 7

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 26, 2009 9:16 pm

Ma višeuzaludno laprdalo koje bi trebalo otić u penziju.............od foruma pa do winsa i linuxa i još šta se nađe nusput............
FALKON 2

Windows 7

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 26, 2009 9:22 pm

Ma neka tebe,nebi bilo zanimljivo da te nema,
Prorok napisao:Vidim ja da vi ovdje dobro se zabavljate sa LINUX-om i WIN. Meni je toga dosta jer izludio sam još bio sa AMIGOM 500, pa WIN95, pa WIN98 koji su mi izvrsno legli nakon neznam koliko zakrpa i dodataka, tako da se recimo sa VISTOM na svom računalu još nisam sreo niti poželio da se sretnem. Kod nekih sam prijatelja vidio i probao sa njima ali vjeruj te mi poslje tih kratkih iskustava sa VISTOM sam se zarekao da ih neću instalirati na svoje računalo iako sam ih sa novim dobio orignal. Sa LINUX-om sam malo eksperimentirao ali mi nisu legli jer im je filozofija drugačija, a umoran sam više prateći novu tehnologiju. Blaženi moji WIN XP iako znaju biti malo mušičavi ali su sasvim OK.

Pa nije da se baš zabavljam al bi tio pomoć nekom da ne najebe ko ja!!
a i neam baš pametnijeg posla!
falcon.75

Windows 7

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 26, 2009 9:24 pm

Ma bilo bi niste ni svjesni toga...............hehe........
FALKON 2

Windows 7

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 26, 2009 9:30 pm

Veliki navodnici jer pročitaš milijon stvari i nakraju se zapetljaš između engleskog i našeg i opet ispočetka.......................
FALKON 2

Windows 7

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 26, 2009 9:37 pm

Ma sve 5,znam šta si htio reć!
falcon.75

Windows 7

PostPostao/la mato čivić » Čet vel 26, 2009 9:48 pm

U potpunosti se slažem sa prorokom kada kaže da je umoran od svih tih novih programa. Ja također sam baš kao i prorok prvo krenuo sa AMIGOM500 koju sam imamo gotovo 6g. i od koje sam se teška srca morao rastati. Poštedio sam se doduše jedino WIN 3.1, jer sam PC prvi kupio tek 1996. Razlog je bio zato što je PC jako slabo podržavao grafiku ili ako je tada je bilo preskupo, ali od tada prave muke. Od WIN95 do WIN XP, VISTU nisam instalirao. To je sa OS-om ali tek muka sa ostalim programima CORELDRAW 5, 9, 10 X3, AUTOCAD 14, 2000, 2004, 2006 i na koncu 2007, a tek OFFICE da ne govorim. Čovjek da izludio od stalnog učenja i privikavanja na nova sučelja. Sda kada se sjetim pa sve te programe od OS koji je nalikovao WIN-u, do CAD, OFFICE, i DRAW programa imao sam ih sve na AMIGI samo što mi je sve to bilo na hrpi disketa. Imam ih i dan danas jedino su mi ukućani AMIGU bez mog znanja bacili u smeće iako je bila ispravna. Oprostite na gnjavaži i zbog promašaja teme ali nisam mogao da se ne osvrnem na ovu teme iz perspektive brzine napredovanja tehnologije i privikavanja na nju.
mato čivić

Windows 7

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 26, 2009 9:55 pm

Ma sve ok i možda ne pada u tu temu ali se radi o tome i sam kad sam prvi put radijo sa linuxom poludijo sam doslovno pa sam ponovo se vratijo na vistu a sad dosta koristim linux kao live i sad kad vidim mogućnosti zadovoljan sam sa njim ali što treba iz početka se akumulirati na rad sa njim ali taka je razlika i u winsu kad na nešta naučiš............
FALKON 2

Windows 7

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 26, 2009 10:10 pm

Ja nisam se susreto sa tim starijim kompovima niti OS-ovima,prije nekih 13-14 mjeseci
sam kupio komp i tada prvi put i sjeo pred njeg i počeo nešto radit,bio sam na xp pro sp3
pa popušio viruse,pa format i na xp home sp2,i bilo sve ok dok mi nije palo na pamet stavit vistu
i to "original"koju nisam mogo aktivirat jer nije štimo ključ,a kad sam probo rješit to kod Msf-a
dobio link neki ruski da idem kupit novi ključ i onda naletim na Ubuntu,i imo sam muke s njim
dok smo se skladili tko kako radi,sad nema šanse da bi osto samo na winsu,pa taman da je i džaba a ne
1000 i neku kunu,usput WINDOWS VISTA ULTIMATE-1850 kuna :?: :?:
falcon.75

Windows 7

PostPostao/la mato čivić » Čet vel 26, 2009 10:25 pm

Isto ti je to kod svih. Moram ti reći od prvog računala i ubačene diskete u AMIGU koju sam kupio ne orginalnu muku sam mučio sa virusima. Samo tada je virus zahvatio ili pobrisao koju disketu, a ne hrpu podataka kao sada. AMIGA 500 je za ilustraciju (bar moja) imala 1 MB rama i 10 MB hard disc. To je bila uživancija. Ili recimo da je paket sličan OFFICE-u bio na 6 disketa, DRAW na 5 disketa ili CAD program na čak 8 disketa. Recimo nije bilo instalacije već se sve nalazilo na disketama i po potrebi bi računalo tražilo određenu disketu, tj. svako pokretanje programa je bila instalacija u RAM.
mato čivić

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostalo