Babogredci u inostranstvu i domaci

PostPostao/la FRIZ » Sri pro 12, 2007 10:39 pm

:lol: 8) E TAKA SU VREMENA DOŠLA GDJE NIKO NIKOG NE POŠTUJE PA NI DJECA STARIJE A KAMOLI BRAT BRATA. SAD TI JE I BRAT I PRIJATELJ AKO IMAŠ NOVACA I AKO TE MOŽE ISKORISTIT DO BESVIJESTI.
FRIZ

PostPostao/la alex777 » Čet pro 13, 2007 1:43 am

ljudi imate pravo sve je ovo opicilo ljubavi i razumijevanja nema vise covijek je postao opak neko ludo doba a sta cemo nismo mi ti koji smije suditi druge nego nada ti se boljim vremenima pozrav svima
alex777

PostPostao/la FALKON 2 » Ned ruj 27, 2009 5:56 pm

pa sve to ide od čovjeka do čovjeka, a novac je svima potreban, pa di god ga zarađivao, samo što je zanimljivo da dosta njih koji radu u dijaspori se počmu bahato ponašati kada dođu ovamo........ pričaju o hrvatskoj ali pričaju "njemački" ovdje jer da se zna da su vani ......... nakraju sami sebi su pojedinci krivi što ih samo "sponzori, i sponzoruše" podržavaju a radni ljudi koji žive i radu ovdje ih ne fermaju niti 5% .......... :!:
FALKON 2

PostPostao/la alex777 » Ned ruj 27, 2009 7:22 pm

Faklon prijatelju imas pravo za neke ljude da se ponasaju tako znam ja takve koji odu na more pa naslazu kune na sto i slikaju se to su ljudi koji misle da su neko i nesta samo kad imaju u novcaniku a kad nemaju onda su manji od makovog zrna neznaju se cak ni ponasati ops. ne ogovaram samo govorim istinu a ovo moram malo odbranit za jezik moji klinci lakse pricaju svedski nego hrvatski u nekim momentima i to ti naidje automatski da covijek pocne pricat sa njima svedski isto tako necu bit ne kulturan kad se covijek naljuti ne salje u pm. na tudjem jeziku nego na svom ma gdje bio lijep pozdrav!!!! oprost za zareze i tocke jer ih nisam koristio
alex777

PostPostao/la alex777 » Ned ruj 27, 2009 7:26 pm

A neznam mozda bih mogao dodati neke stvari u dijaspori nema tolko slobode kao u Hr pa mozda mi stranci kad dodjemo u svoju Domovinu malo se previse oslobodimo jer ipak dobijes jedan ugodan osijecaj ovo je moje moja zemlja moj narod lijep pozdrav
alex777

PostPostao/la FALKON 2 » Pon ruj 28, 2009 12:49 pm

Vidiš aleks, nesmeta meni ta sloboda jer to je ok......... ali mi smeta bahatost koja proizlazi iz te slobode, a što se tiče djece tj razgovora na jeziku u kojoj su zemlj sada, 90% je to da se izdignu iznad domaćih a tek onih 10% radi lakšeg "međusobnog" sporazumijevanja tj nerazumijevanja našeg hrvatskog jezika
FALKON 2

PostPostao/la FRIZ » Ned lis 04, 2009 8:11 am

:lol: :) Koji hrvatski da govore:babogredski ili pravi hrvatski?pa i ti kad odeš u zagerb ljudite gledaju kao stranca jer ti govoriš babogredski a ne hrvatski,tj i ti se izdižeš.
FRIZ

PostPostao/la alex777 » Pet lis 09, 2009 6:02 am

Friz to je istina moras tako u kakvom si kolu tako igras da izbjegnes neugodnosti.Posto ljudi iz Zagreba smatraju sebe vecim od drugih pogotovo nas iz slavonskih sela, zato moras se truditi da pricas Hrvatski. :oops:
alex777

Prethodni

Vrati se na: Babogredci u dijaspori